Трябва да целува земята, че е жив и здрав... А той недоволства... Ама не разбирам на италиански ли говори...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво се обяснява този с мотопеда?
Свий
X
-
Какво се обяснява този с мотопеда?
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117 -
До: Какво се обяснява този с мотопеда?
Да, даже и тон повишава! Какви хора има. Направо си е за чудене...
-
Защо, жените по-нежно ли блъскатПървоначално публикуван от Peter P Преглед на мнениеИзвади късмет, че го блъсна жена, ако беше мъж едва ли щеше да оживее.

А аз си мислех че законите на физиката важат еднакво за жените и мъжете автомобилисти.В какво заблужение съм живял до сега
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Той дойде от дясно та може и да е с предимство. Ако е така и се случи у нас, каката можеше и да отнесе някой шамарПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДа, даже и тон повишава! Какви хора има. Направо си е за чудене...
...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
М да, тъкмо и аз това си помислих без да разбирам езикаПървоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнениеПървата му реплика е "За бога, имаш червено!"... което май означава, че дори е с повече от предимство...
. Ако се загледате в движението ще забележите, че няма коли в насрещното, а в един момент се появяват много и ако съдим по скороста мисля че току що са тръгнали. Извода е, че май е имало светофар, женката е блеела някъде
, добре, че се размина леко.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
В Италия общоприето правило за колите е "пази мотористите". Вероятно защото навсякъде е пълно с мотори, бръмчат яко и ги карат предимно млади хора. Малко е досадно те да си правят слалом между колите на една боя разстояние с над 130 км/ч и човек да е винаги нащрек, но като се има предвид крехката им обвивка, наистина пазенето им при всички случаи е най-важното и единствено правило.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
После утива (моториста) до светофара , сякакаш отново да се увери неварващ на това което му се случва и казва "Ето червено е виждаш ли"Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнениеПървата му реплика е "За бога, имаш червено!"... което май означава, че дори е с повече от предимство...
Прав си е човека
Изненадаха го
Несмея да сложа смееща се иконка , незнам за вас и аз се изненадах
.
Коментар
-
така е, като нямам звук
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнениеСпоред субтитрите той е бил с предимство.
Я Софиянци ,кажете вярно ли че в Пирогов имало цяло отделение за тия с предимство...

Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
, ако аз имах такава случка щях да бягам към църквата да си паля свещичка
Коментар