Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Документи при смяна на шофьорски инструктор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Документи при смяна на шофьорски инструктор

Здравейте, след 2 неуспешни опита да изкарам шофьорска книжка, реших да сменя инструктора си. От стария получих свидетелство за теоретично и практическо обучение, с които отидох при новият си инструктор. При него успях да взема изпита от първия път. Сега ми предстои да ходя в Кат за издаване на книжка. Документите които ми даде сегашният инструктор са същите, които получих от старият си. Понеже не можах да ги взема директно аз искам да попитам дали някой с подобен опит като моя, да ми каже дали не ми трябват някакви нови свидетелства от него или и старите ми ще свършат работа? Благодаря предварително!

До: Документи при смяна на шофьорски инструктор

Първоначално публикуван от bushoncheto Преглед на мнение
    Здравейте, след 2 неуспешни опита да изкарам шофьорска книжка, реших да сменя инструктора си. От стария получих свидетелство за теоретично и практическо обучение, с които отидох при новият си инструктор. При него успях да взема изпита от първия път. Сега ми предстои да ходя в Кат за издаване на книжка. Документите които ми даде сегашният инструктор са същите, които получих от старият си. Понеже не можах да ги взема директно аз искам да попитам дали някой с подобен опит като моя, да ми каже дали не ми трябват някакви нови свидетелства от него или и старите ми ще свършат работа? Благодаря предварително!
    От същата школа ли е инструктора? Мисля, че е достатъчно да имаш документи за допускане до теоретичен исзпит и практически изпит. Те протокола го вкарват автоматично в системата на КАТ до 3 дни след изпита.
    Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X