Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Италия аутострада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Италия аутострада

Моят професор по "пътно строителство" ме научи как се приемат от Комисията новите магистрали - САМО НОЩЕМ! Минава цистерна и полива пътя с вода, а 5 минути след нея, с коли на фарове, минава комисията... Ако има локвичка, която блести на светлините, участъкът не се плаща... До сега не съм узнал за такъв случай...
    Там съм карал коли 100-ци хил. км, но по-добри шосета нема никъде.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

До: Италия аутострада

То и в България е така бре. "....как се приемат от Комисията новите магистрали - САМО НОЩЕМ! Минава концесионера и полива пътя с пари, а 5 минути след нея, с коли на фарове, минава комисията... Ако има паричка, която блести на светлините, участъкът СЕ плаща..."
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      То и в България е така бре. "....как се приемат от Комисията новите магистрали - САМО НОЩЕМ! Минава концесионера и полива пътя с пари, а 5 минути след нея, с коли на фарове, минава комисията... Ако има паричка, която блести на светлините, участъкът СЕ плаща..."
      Не те ли е срам, бре! Ще се напикая от смях!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Мне, на 5 годинки ме оперираха от срам....всичкия го изрязаха....
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

По тая схема в България няма да има нито един километър одобрен път, те от нови си излизат вълнообразни да не говорим за нашата запазена марка-капаците на шахтите да са най-малко с 5см разлика от нивото на пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от g06ko Преглед на мнение
            По тая схема в България няма да има нито един километър одобрен път, те от нови си излизат вълнообразни да не говорим за нашата запазена марка-капаците на шахтите да са най-малко с 5см разлика от нивото на пътя.
            Кви километри бе пич ?! Един мой познат се е заклел да плаща винетки тогава , когато някой успее да му посочи 100 м. път , по който да не друса. ....иначе ние се радваме когато по нашите " аутостради" няма дупки .
            До Трапера : Това с италианските аутостради беше . Имаше време когато там по време на движение съм варил кафе в джезве върху пропан-бутанов котлон , поставен на капака на двигателя - в кабината .
            Не знам по кое време си карал , но от 3-4 години и там са го ударили на уволнение.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              До Трапера : Това с италианските аутостради беше . Имаше време когато там по време на движение съм варил кафе в джезве върху пропан-бутанов котлон , поставен на капака на двигателя - в кабината .
              Не знам по кое време си карал , но от 3-4 години и там са го ударили на уволнение.
              Ужас, човече, ти уби в мене вярата ми към доброто...
              Когато за пръв път ме спря за проверка Polizia stradale, с местен Ленд Ровер Militare, докато дойде справка по Компа им кой съм, ме черпиха кафе капучино и Чинцано Бианко в крайпътна кръчма ...
              Не вярвам, да сме толкова заразни!

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                Ужас, човече, ти уби в мене вярата ми към доброто...
                Когато за пръв път ме спря за проверка Polizia stradale, с местен Ленд Ровер Militare, докато дойде справка по Компа им кой съм, ме черпиха кафе капучино и Чинцано Бианко в крайпътна кръчма ...
                Не вярвам, да сме толкова заразни!
                Мене пък ме извадиха с вдигнати ръце на предния капак, защото от четири дни съм излизал на всички камери с превищена скорост. Глобиха ме само 80 евро, а около 40 акта щели да ми ги пратят по пощата, но за сега пращали в Швейцария, Франция, Германия и Австрия... Просто обикалях клиенти, но съм бързал малко. Иначе пътищата им са истински, но наистина и те последно време бутат масло.
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                  Мене пък ме извадиха с вдигнати ръце на предния капак, защото от четири дни съм излизал на всички камери с превищена скорост. Глобиха ме само 80 евро, а около 40 акта щели да ми ги пратят по пощата, но за сега пращали в Швейцария, Франция, Германия и Австрия... Просто обикалях клиенти, но съм бързал малко. Иначе пътищата им са истински, но наистина и те последно време бутат масло.
                  Явно и те търсят начини да пълнят хазната по време на криза. До преди няколко години ограниченията за скорост се контролираха предимно в градовете. По аутострадите съм карал със 150, а много коли са ме изпреварвали като "пътен знак". По-често глобяваха като засекат някой, който кара само в лявата лента, без да изпреварва в това време.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Ако има паричка, която блести на светлините, участъкът СЕ плаща..."
                    ...не е вярно...
                    обещава се, че може и да се плати, ако се направи 10% отстъпка
                    Затова са ни такива и пътищата - какъвто плащача, такава и стоката...

Коментар

Сега на много от магистралите има система за контрол на средната скорост. Safety Tutor май се казваше. Засичат ти времето, за което преминаваш отделни отсечки от магистралата, като предварително е измерено за колко се изминава разстоянието със 130. Като те засекат на две-три такива отсечки, и на слизането може да те чака изненада.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X