Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голямата вълнА в Кранево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Голямата вълнА в Кранево

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
    Индиянци сме поне двама! От няколко опита да го сваля само веднъж видях нещо като стоп кадър !
    Станах ме трима и при мен не тръгва нещо.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Айде сега- чудо голямо. Съвсем нормално е през този сезон да духат силни ветрове от Север-Североизток. Сега се е получило съвпадение с понижено атмосферно налягане и силен СИ вятър с по-голяма продължителност. Нивото на морето в крайбрежната зона се е повишило с 60-70см и вълните са "прескочили" плажа. Не съм гледал Луната в каква фаза е била, но може и тя да е помогнала. При продължителни ветрове от Запад, нивото на морето видимо спада.
      От Института по океанология на БАН казаха, че явлението се нарича "сейша" и никак не е необичайно. Необичайно е да се изплющят един куп хотели и други "търговски обекти" на плажа и вместо да ги събори съответнта община за сметка на собствениците, да се чака морето да разчисти кочината.
      Съжалявам само за лодките и инвентара на рибарите.
      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
      No wahalla.

Коментар

За лодките на истинските е наистина жалко.
        Можеш да им помогнеш обаче. Обяви скъпо платен курс, много скъп, тип "Часовник срещу ГПС - кой ще излезе?". Парите - във фонда.
        Ако си съгласен - ще вървя да търся мокър солен часовник, макар че напоследък и водолази няма.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
          Станах ме трима и при мен не тръгва нещо.
          Десен бутон, даунлоуд, изчакваш да се свали и готово.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Уважаеми колеги, за да гледате филма е необходимо първо да си го свалите на вашият компютър и чак после да го стартирате... Работи идеално и сърдечно ви го препоръчвам...
            VPetrov.photography

Коментар

През няколко години морето залива Поморие... Нищо необичайно, лошото е, че след подобно явление, се налага да се изнесе пръста от градинките и да се замени с неосолена...

Филмчето е със супер качество, затпова се тегли бавно.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

През1979, когато бях студент във Варна вълните прехвърляха вълнолома, минаваха през чакалнята на Морска гара и изхвърлиха обзавеждането в "гавана", мисля,че заради това после го усилиха и надстроиха.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

Е,изтеглих филмчето,не било трудно ама трябвало и малко мислене.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Истината е че на никой не му се дават пари за брегоукрепване. Преди във Слънчев бряг още октомври като заминат туристите , влиза булдозера на плажа и прави 3 метра висока и 6 /7 метра широка дига, сега всеки гледа да не се мине.

Коментар

Учени: В Черно море е имало цунами

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2835591

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X