До: вижте това - катастрофа през зимата

+1 
Който иска да гледа подобен "Екшън" да заповяда в квартала, "Киното" е Отворено през Цялата Зима
Единственото "Спасение" е Наистина МНОГО НИСКА Скорост, Първа предавка (и аз карам Автомат - повярвайте ми Не е Проблем
, а ПРЕДИМСТВО в такова време
) и най-вече СПОКОЙСТВИЕ и РАЗУМ, Шашнеш ли се да НАТЕПЕШ Спирачката - става като в клипчето. 
Спираш през Цялото време ДОКАТО колата е управляема, започне ли да се плъзга Отпускаш малко, ако се налаг може и МНОГО Малко газ за да я Изправиш, НО не трябва да засилваш, че улицата Рано или късно Свършва
 и най-вече през цялото време се пазиш да не се отдадеш на ПАНИКАТА
За последно този екшън го играх с един приятел който тестваше колата
 2-3 пълни оборота направихме докато не се спряхме в една Пряспа - Спирачка в пода.
Та както се писа в другата тема БАВНО, с разум и ПРЕДВИЖДАНЕ на обстановката и Мноооооого тренировки за да няма паника, а осмислени действия!!!

Първоначално публикуван от Gichev

Преглед на мнение

Който иска да гледа подобен "Екшън" да заповяда в квартала, "Киното" е Отворено през Цялата Зима

Единственото "Спасение" е Наистина МНОГО НИСКА Скорост, Първа предавка (и аз карам Автомат - повярвайте ми Не е Проблем
, а ПРЕДИМСТВО в такова време
) и най-вече СПОКОЙСТВИЕ и РАЗУМ, Шашнеш ли се да НАТЕПЕШ Спирачката - става като в клипчето. Спираш през Цялото време ДОКАТО колата е управляема, започне ли да се плъзга Отпускаш малко, ако се налаг може и МНОГО Малко газ за да я Изправиш, НО не трябва да засилваш, че улицата Рано или късно Свършва
 и най-вече през цялото време се пазиш да не се отдадеш на ПАНИКАТА
За последно този екшън го играх с един приятел който тестваше колата
 2-3 пълни оборота направихме докато не се спряхме в една Пряспа - Спирачка в пода.Та както се писа в другата тема БАВНО, с разум и ПРЕДВИЖДАНЕ на обстановката и Мноооооого тренировки за да няма паника, а осмислени действия!!!

))

Коментар