Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mероприятия по обезопасяване, сигурност и разни трикове при Off-Road разходкитe

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mероприятия по обезопасяване, сигурност и разни трикове при Off-Road разходкитe

Здравейте,

идеята ми светна до като разглеждах темата за наклоните, не знам дали е пускана от преди (ползвах търсачката, но... ако я има, моля модераторите да я изтрият и sory зa offtopic'a) но мисля че Мероприятията по обезопасяване, сигурноста и разнитe трикове при Off-Road разходките е много важна.

Заповядайте

Последно редактирано от ErdincK; 21-09-09, 11:05.
    SJ-8, SCRAMBLER / 4-Speed, Manual Transmission, Part Time Transfer Case / Engine I-6, carburettor / Year: 1982 Toledo, Ohio

До: Mероприятия по обезопасяване, сигурност и разни трикове при Off-Road разходкитe

Повечето сме ги виждали, но все пак си е полезно. Особенно на фона на другите теми във форума. Благодаря. Продължавай.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Mероприятия по обезопасяване, сигурност и разни трикове при Off-Road разходкитe

Таргов като та знам как махаш с ръце от къде да минем като луд с акордеон и какви невероятни идеи ти идват на ум... Ти вземи напиши нещо по въпроса

Коментар

http://rapidshare.com/files/72353880...part1.rar.html
        http://rapidshare.com/files/72358320...part2.rar.html

SJ-8, SCRAMBLER / 4-Speed, Manual Transmission, Part Time Transfer Case / Engine I-6, carburettor / Year: 1982 Toledo, Ohio

Коментар

Днес като се возех с Трупчо из полята и баирите да намеря подходящо място на малката да се пързаля с шейната ми се случи изненадваща ситуация.Изкачвам един баир с натрупан 20см сняг без проблем,обръщам на равното и хоп, предницата пропадна в някакъв канал , бронята опря в слога а задницата се повдигна.Трупчо неще ни напред ни назад.След 30 минутно лашкане успях да изляза без помощ.Има ли някакъв трик за излизане от подобна ситуация?
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Ако имаш джек е ясно. Ако нямаш си купи. Ако си с оригиналните брони, си правиш оня кит с куките, дето дигат джантите. И подлагаш. Все ще намериш какво. Като чета кво си писал, можеше и да се наложи да вържеш задницата предварително, за да не пропада предницата. Ако имаше снимки, щеше да е по-лесно.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не бях подготвен за снимки, дори и лопата нямах. Но утре може да направя повторение.С оригиналните брони съм,ще се поинтересувам за куките и джантите.А какво представлява този кит?

Коментар

Къса верига с куки. Куки в отвори на джанти, верига на джака, и дигаш, и подлагаш под гумата.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Къса верига с куки. Куки в отвори на джанти, верига на джака, и дигаш, и подлагаш под гумата.
                  Ту, как не го знаех това чудо.В багажника имах колани с куки.Тогава малката нямаше да вика"тате аз ще те избутам" а е на 6 годинки.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                    Ту, как не го знаех това чудо.....
                    Това е темата ...и тя е за вадене при "екстрем..."
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X