Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво става с ЗК Далл Богг живот и здраве ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво става с ЗК Далл Богг живот и здраве ?

Какво следва от тук нататък ? Най вече за тези които имат застрахователни полици във въпросната ЗК ?
    Последно редактирано от sek.1; 10-06-26, 05:35.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Твърдят, че нищо не следва за вече издадените полици - валидни били за срока им.
    Няма да има нови ама то така или иначе не издаваха такива от няколко месеца.
    Дали някога ще почнат отново не зная а и не ме интересува особено.
    При "Пази Боже" верно Гражданската Безотговорност беше по-евтина но незначително.
    И с так и без тях исти уй
    Враг усраине

Коментар

Каквото стана с Олимпик, какво да става. Продаваш евтини полици и не си плащаш обезщетенията по тях. ЕК ни набива канчето и ние им отреждаме правилното място. Разликата с Олимпик е, че там прекратиха полиците и връщаха уж пари. Тука казаха, че остават активни и ГФ ще плаща, ако тези не го направят.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        А защо наказват младите водачи преди въобще да е направил нещо ? Гражданската отговорност на човек никога няма да я направят в България . В момента имам 4 коли които управлявам само аз . Сега ми взимат ГО за четирите .

• Asen Kushlev
        Asen Kushlev коментира
        Редактиране на коментар
        Защото вероятно са най-рискови по оценка. А и така ги стимулират да карат внимателно, след някоя година ще намалее полицата, ама те вече ще са свикнали да карат разумно. Иначе за справка двата инцидента с автобусите и хиляди други. когато нямаш страх от никакви наказания.

• trapper
        trapper коментира
        Редактиране на коментар
        ГО трябва да е лична, на шофера. Който кара да си плаща! Да се плаща ГО за кола е нагла кражба! От кога автомобилите са "граждани"?
        Последно редактирано от trapper; 10-06-26, 18:30.

На сайта им имаше дълго време текст, че конкуренцията, брокерите и комисията по техния бизнес мъчи да ги извади от пазара заради свалени цени.
      Реално ГО беше с 20% надолу, ако си я пуснеш онлайн.

ГО е данък за мен, т.е. нищо не очаквам насреща и съответно гледам да е максимално евтин. Съжалявам, че ги спряха.
      Човек се учи докато е прост!

Коментар

• kartechar
        kartechar коментира
        Редактиране на коментар
        Точно! Когато правя каско, проучвам кои са най-коректни. Когато ТРЯБВА да правя ГО - гледам кои са най-евтините! И Дал Бог - взел Бог си бяха фаворит в поне 80% от случаите.

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Беха верно.
        Но не с 20% надолу - тава е откровена полюция и направо лъжа.
        Може да е имало такъв процент разлика но с компаниите които не искат на правят такъв тип застраховки а по закон са дръжни.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Та и повече от 20 % надолу даваха . За мен примерно е от значение защото ГО е неизбежен данък а не бизнес и съответно гледам колкото се може по малко да плащам .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X