Какво следва от тук нататък ? Най вече за тези които имат застрахователни полици във въпросната ЗК ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво става с ЗК Далл Богг живот и здраве ?
Свий
X
-
Твърдят, че нищо не следва за вече издадените полици - валидни били за срока им.
Няма да има нови ама то така или иначе не издаваха такива от няколко месеца.
Дали някога ще почнат отново не зная а и не ме интересува особено.
При "Пази Боже" верно Гражданската Безотговорност беше по-евтина но незначително.
И с так и без тях исти уй
Враг усраине
-
Каквото стана с Олимпик, какво да става. Продаваш евтини полици и не си плащаш обезщетенията по тях. ЕК ни набива канчето и ние им отреждаме правилното място. Разликата с Олимпик е, че там прекратиха полиците и връщаха уж пари. Тука казаха, че остават активни и ГФ ще плаща, ако тези не го направят.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
-
А защо наказват младите водачи преди въобще да е направил нещо ? Гражданската отговорност на човек никога няма да я направят в България . В момента имам 4 коли които управлявам само аз . Сега ми взимат ГО за четирите .
-
Защото вероятно са най-рискови по оценка. А и така ги стимулират да карат внимателно, след някоя година ще намалее полицата, ама те вече ще са свикнали да карат разумно. Иначе за справка двата инцидента с автобусите и хиляди други. когато нямаш страх от никакви наказания.
-
На сайта им имаше дълго време текст, че конкуренцията, брокерите и комисията по техния бизнес мъчи да ги извади от пазара заради свалени цени.
Реално ГО беше с 20% надолу, ако си я пуснеш онлайн.
ГО е данък за мен, т.е. нищо не очаквам насреща и съответно гледам да е максимално евтин. Съжалявам, че ги спряха.Човек се учи докато е прост!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар