От 2014 не съм регистрирал кола и се чудя за тези 11 години бесен евро прогрес, нещо променило ли се е в КАТ? Пак ли оставяш колата на опашката и се редиш с документите по гишетата, а междувременно колите тръгват и твойта стои и пречи и т.н.? Нещо ново по организацията на процеса?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Регистрация МПС КАТ-София - има ли някакъв напредък?
Свий
X
-
Почти нищо което да ти помага. Пак влизаш и оставяш някъде и може да пречи. Разкарали са будките които правеха граждански и екотакси и сега са в съседния блок, демек по-далеч. И дават номерца за ред на първото гише та вместо да има стройна опашка има разсипана група отвън която гледа един монитор
Май има повече работещи гишета и вървят по-бързо от преди по усещане. 40 номера минаха за половин час като бях скоро но не знам дали винаги е така. Имай предвид че приемат документи до 3 или до 4 нищо че работят до 5.30. И също така ако правиш гражданската същия ден тя не влиза в сила в момента в който я правиш а часове след това и докато не влезе няма регистрация в КАТ.
-
Първоначално публикуван от jja Преглед на мнениеИмай предвид че приемат документи до 3 или до 4 нищо че работят до 5.30. И също така ако правиш гражданската същия ден тя не влиза в сила в момента в който я правиш а часове след това и докато не влезе няма регистрация в КАТ.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Честно да ти кажа не виждам как някой може да те прекара много по бързо. То се чака на първото гише само, след това на канала и за получаване на номера няма какво толкоз да чакаш. Общо взето някой може да ти спести 20-30 минути чакане на първото гише. Това ако отидеш с гражданска, платена еко такса и оборудван с пожаросител и т.н.Иначе може да те върнат един път.
Коментар
-
А ако отидеш без нито едно от горните и минеш за 1 ч. за кола нов внос, дали не е по-бързо?
-
Аз минах за 1 час преди седмица с тия неща без да плащам на никой нищо с кола нов внос. Ако ги нямах щях да си ги набавя за половин час на преместените в блока до бариерата будки. Тоест тоя половин час е далаверата. По принцип има вариант да не ходиш изобщо, да дадеш колата и ключовете на човек. Е това вече спестява време. Другото в момента не толкоз
-
-
Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеГражданска направих, а еко таксата къде се плаща?
Коментар
-
Разликата в продуктовата такса (щото не е Еко) е два лева. По принцип може да се спести доста повече от половин час. Башка нервите. Всеки си знае за себеси обаче. Застраховката може да влезе в сила между 15 мин., 45 мин., та до два часа след сключването. Зависи от компанията и до някъде от брокера. Лек ден и успех!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар