Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акт за неправилно паркиране
Свий
X
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
ФайловетеGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
- 1 like
Коментар
-
Вчера влязох в електронните услуги на МВР и се оказа, че имам издадено НП от 25-ти май. Това счита ли се за "връчено" НП, или да ходя и да си го търся и къде?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Аз хода до РПУ-то, там си давам книжката, те проверяват точно какво е, връчват ми хартийката, плащам на ПОС терминала и приключвам.
-
Не смятам да го плащам, а да го обжалвам (виж началото на темата) но такава опция в електронните услуги няма. Нямам и никакви уведомления по поща, имейл, телефон... Явно, трябва да отида, да си го взема физически, на хартия и да действам.
-
Аа, да- за обжалване ще трябва да го вземеш физически от участъка...А не са ти го пратили на мейла, щото най-вероятно го нямат. Имат го, когато си го написал някъде в системата. Да речем аз го дадох, за да ми пишат когато ми е готова книжката, че беше изтекла и я подновявах.
-
-
Малко развитие на казуса от последните няколко дни.
Вече си имам Наказателно Постановление. Ако не знаете, вече не ги връчват на адрес, а се обаждат по телефона, да отидете и да си ги получите от едикъдеси. Е, отидох и си го получих.
НП офф.pdf
Написах си една жалба
Жалба офф.pdf
която в РУ 05 не ми я приеха, пратиха ме да я вкарам в Административния Съд, оттам ми се изсмяха и ме пратиха обратно в РУ 05 и т.н.
Та, те така...
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеМалко развитие на казуса от последните няколко дни.
Вече си имам Наказателно Постановление. Ако не знаете, вече не ги връчват на адрес, а се обаждат по телефона, да отидете и да си ги получите от едикъдеси. Е, отидох и си го получих.
[ATTACH]n7007052[/ATTACH]
Написах си една жалба
[ATTACH]n7007053[/ATTACH]
която в РУ 05 не ми я приеха, пратиха ме да я вкарам в Административния Съд, оттам ми се изсмяха и ме пратиха обратно в РУ 05 и т.н.
Та, те така...
например сбора от последните 3 цифри на телефона ти е 11.
Друг път снимай екрана СЛЕД 'заличаването' на данните и качвай снимка на екрана.Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 05-08-25, 23:02.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнениеСкъпи бате Венци - спешно махай тези ПДФ файлове в които всеки който е компютърно грамотен МОЖЕ да ти прочете ЕГН, АДРЕС, и тнтм
Друг път снимай екрана СЛЕД 'заличаването' на данните и качвай снимка на екрана.
Очевидно ти не си от "компютърно грамотните". Риторичен въпрос: За какво ли служи бутонът "print screen" върху клавиатурата?
Тц, тц, тц Хлътьо Хлътев...
Коментар
-
Ben Kove Sky, така става ли?
Prizovka.pdf
Някой адвокат, желаещ да ме представлява? Пардон, "повереник". Не знам същото ли е?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНякой адвокат, желаещ да ме представлява? Пардон, "повереник". Не знам същото ли е?https://lex.bg/laws/ldoc/2135488240 - чл.18 ... За десет лева хонорар - надали
За петстотин - сигурно
Щях да ти кажа, че жалбата е доста добре написана и може да стане и без явяване... но има риск - ако вместо актосъставителя, който предполагам, не е присъствал на констатиране на нарушението, съдът реши да разпита "фишосъставителя", как ще оспориш считащите се за верни до доказване на противното негови констатации? Три метра оттук, пет метра преди, метър оттам и т.н.? Вещо лице да извърши оглед на място? Щото скици на милиметрова хартия полицаите правят само при ПТП и то тежки.
Бих те посъветвал, макар, че не съм адвокат от 20 години, да си принтираш карта на мястото от Гугъл мапс и при разпита на актосъставителя и свидетеля (би трябвало да има, освен ако не е "инструментарен", т.е. "свидетел по акта") да им покажеш разпечатаната карта и да ги питаш това ли е мястото. Ако тръгнат да увъртат, че не е било там, да посочат къде е било (и ще се получи яко разминаване с описаното в акта и НП), ако потвърдят, че е било там, остава въпросът да установиш разстоянията.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
https://lex.bg/laws/ldoc/2135488240 - чл.18 ... За десет лева хонорар - надали
За петстотин - сигурно
Щях да ти кажа, че жалбата е доста добре написана и може да стане и без явяване...
Ако се навиеш да ми станеш адвокат по това дело, предоставям диван за спане (разтегаем) бира, бяло вино (червено не пия, освен в зверски студ) и прилична компания. Пари за подобни простотии- нямам. Храната ти е безплатна първите три дни, после си я плащаш.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар