Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акт за неправилно паркиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2025-04-28-21-58-52-984_cn.wps.moffice_eng.jpg
Прегледи:617
Размер:220.1 КБ
ID:6997301
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2025-04-28-22-04-29-580_cn.wps.moffice_eng.jpg
Прегледи:652
Размер:182.5 КБ
ID:6997304
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Файловете
        Прикачени файлове

Коментар

Вчера влязох в електронните услуги на МВР и се оказа, че имам издадено НП от 25-ти май. Това счита ли се за "връчено" НП, или да ходя и да си го търся и къде?
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• ogimaster
            ogimaster коментира
            Редактиране на коментар
            Аз хода до РПУ-то, там си давам книжката, те проверяват точно какво е, връчват ми хартийката, плащам на ПОС терминала и приключвам.

• Тропчо
            Тропчо коментира
            Редактиране на коментар
            Не смятам да го плащам, а да го обжалвам (виж началото на темата) но такава опция в електронните услуги няма. Нямам и никакви уведомления по поща, имейл, телефон... Явно, трябва да отида, да си го взема физически, на хартия и да действам.

• sonda
            sonda коментира
            Редактиране на коментар
            Аа, да- за обжалване ще трябва да го вземеш физически от участъка...А не са ти го пратили на мейла, щото най-вероятно го нямат. Имат го, когато си го написал някъде в системата. Да речем аз го дадох, за да ми пишат когато ми е готова книжката, че беше изтекла и я подновявах.

Ако вЕрно ти се занимава, махни точка 6. С нея няма да е интересно.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

За обжалването - Не знам кои услуги ползваш, но на egov може доста свободно да се пише до институциите и ефекта е все едно си го подал на гише..
            Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Малко развитие на казуса от последните няколко дни.
              Вече си имам Наказателно Постановление. Ако не знаете, вече не ги връчват на адрес, а се обаждат по телефона, да отидете и да си ги получите от едикъдеси. Е, отидох и си го получих.
              НП офф.pdf
              Написах си една жалба
              Жалба офф.pdf
              която в РУ 05 не ми я приеха, пратиха ме да я вкарам в Административния Съд, оттам ми се изсмяха и ме пратиха обратно в РУ 05 и т.н.
              Та, те така...

Коментар

Глоба от 20 лв. май не подлежи на обжалване.
                Фиат Купе
                Опел Фронтера В
                Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• Тропчо
                  Тропчо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Това не е глоба, а акт с последващо НП. Ти изучи ли електрониките на Инсингнията? Идвам, когато ми кажеш.

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Малко развитие на казуса от последните няколко дни.
                Вече си имам Наказателно Постановление. Ако не знаете, вече не ги връчват на адрес, а се обаждат по телефона, да отидете и да си ги получите от едикъдеси. Е, отидох и си го получих.
                [ATTACH]n7007052[/ATTACH]
                Написах си една жалба
                [ATTACH]n7007053[/ATTACH]
                която в РУ 05 не ми я приеха, пратиха ме да я вкарам в Административния Съд, оттам ми се изсмяха и ме пратиха обратно в РУ 05 и т.н.
                Та, те така...
                Скъпи бате Венци - спешно махай тези ПДФ файлове в които всеки който е компютърно грамотен МОЖЕ да ти прочете ЕГН, АДРЕС, и тнтм
                например сбора от последните 3 цифри на телефона ти е 11.
                Друг път снимай екрана СЛЕД 'заличаването' на данните и качвай снимка на екрана.
                Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 05-08-25, 23:02.

Коментар

• Тропчо
                  Тропчо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Тези данни, отдавна повече от половината форум ги знае.

• Гаврил Груев Хлътев
                  Гаврил Груев Хлътев коментира
                  Редактиране на коментар
                  Щом не ти е проблем да ги знае целия 'Интернет' - твои са си, даваш ги на когото решиш.

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
                Скъпи бате Венци - спешно махай тези ПДФ файлове в които всеки който е компютърно грамотен МОЖЕ да ти прочете ЕГН, АДРЕС, и тнтм

Друг път снимай екрана СЛЕД 'заличаването' на данните и качвай снимка на екрана.
                Тц, тц, тц Хлътьо Хлътев...
                Очевидно ти не си от "компютърно грамотните". Риторичен въпрос: За какво ли служи бутонът "print screen" върху клавиатурата?
                Тц, тц, тц Хлътьо Хлътев...
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ben Kove Sky, така става ли?
                Prizovka.pdf

Някой адвокат, желаещ да ме представлява? Пардон, "повереник". Не знам същото ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                  Някой адвокат, желаещ да ме представлява? Пардон, "повереник". Не знам същото ли е?
                  https://lex.bg/laws/ldoc/2135488240 - чл.18 ... За десет лева хонорар - надали За петстотин - сигурно

Щях да ти кажа, че жалбата е доста добре написана и може да стане и без явяване... но има риск - ако вместо актосъставителя, който предполагам, не е присъствал на констатиране на нарушението, съдът реши да разпита "фишосъставителя", как ще оспориш считащите се за верни до доказване на противното негови констатации? Три метра оттук, пет метра преди, метър оттам и т.н.? Вещо лице да извърши оглед на място? Щото скици на милиметрова хартия полицаите правят само при ПТП и то тежки.

Бих те посъветвал, макар, че не съм адвокат от 20 години, да си принтираш карта на мястото от Гугъл мапс и при разпита на актосъставителя и свидетеля (би трябвало да има, освен ако не е "инструментарен", т.е. "свидетел по акта") да им покажеш разпечатаната карта и да ги питаш това ли е мястото. Ако тръгнат да увъртат, че не е било там, да посочат къде е било (и ще се получи яко разминаване с описаното в акта и НП), ако потвърдят, че е било там, остава въпросът да установиш разстоянията.
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

https://lex.bg/laws/ldoc/2135488240 - чл.18 ... За десет лева хонорар - надали За петстотин - сигурно

Щях да ти кажа, че жалбата е доста добре написана и може да стане и без явяване...
                    Жалбата е писана по указания на ЧатГПТ. Е, с малко намеса от моя страна и упоритото ми удоволствие да чета договори по 80 страници на 4 езика. Схемата е една и съща, Важното е да звучиш убедително.
                    Ако се навиеш да ми станеш адвокат по това дело, предоставям диван за спане (разтегаем) бира, бяло вино (червено не пия, освен в зверски студ) и прилична компания. Пари за подобни простотии- нямам. Храната ти е безплатна първите три дни, после си я плащаш.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                      Bogoljub Gagic коментира
                      Редактиране на коментар
                      Писах горе, че не съм адвокат вече 20 години.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X