Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е причината за това ПТП ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2022-08-26-19-20-57-616_com.banyac.midrive.app.intl.jpg
Прегледи:296
Размер:185.2 КБ
ID:6887576

Няколко минути по късно,спрях и показах на къде да ги търсят....
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2022-08-26-19-24-50-584_com.android.chrome.jpg Прегледи:0 Размер:197.5 КБ ID:6887578

Полицая в дясно със голата глава е Миро...заедно постъпихме и служихме в един взвод .

Извеждат предполагаемия шофьор на автобуса.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

• artefekt
        artefekt коментира
        Редактиране на коментар
        Да бе шофьор...на 15г по джапанки. Пак ще се измъкнат виновниците.

• Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Рядко ходя в бежански лагер бивш....там бежанците скитаха из селото ...същото село има много цигани.

На въпроса как да различа циганите от бежанците....ми отговориха...по това че бежанците ходят с чорапи и джапанки....циганите не ходят така!

• Alexr
        Alexr коментира
        Редактиране на коментар
        Не издавай тайната! Сега бежанците ще си събуят чорапите и ... край с разпознаването им.

Това с петнайсетте години...
      Те не знаят кой е, от къде е, ма годините ги знаят

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Това с петнайсетте години...
        Те не знаят кой е, от къде е, ма годините ги знаят
        От лагера в Харманли е. Има логика в това, че умишлено е сложен за шофьор при подобно рисково прекарване - закона е много по-мек към непълнолетен.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

• pan_rt
          pan_rt коментира
          Редактиране на коментар
          Да, обаче вината може да се прехвърли върху пълнолетен да речем наставник

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Ходи го търси при тая паплач .

Аз не го вярвам това , че този 15 годишен пикльо е карал автобуса. Противоречи на всички факти и обстоятелства...
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Като при циганите . Вадят един малолетен / непълнолетен .

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение

От лагера в Харманли е. Има логика в това, че умишлено е сложен за шофьор при подобно рисково прекарване - закона е много по-мек към непълнолетен.
        Не се е родил в лагера, дошъл е от някъде и най-вероятно без документи или други възможности за такова твърдение.

Коментар

Момци да спреш автобус не е толкова сложно стига да знаеш как . От Чавдар 11М4 Сетра 150 цялата силова установка на автобуса е отзад .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Младия полицай е карал патрулката.Шофьора на автобуса-15 г. сириец е избягал след катастрофата,хванал такси и на ЖП гарата с влака до Първомай.Затова и бързо са го локализирали ...
            Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
            ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Това ако е истина (спират около 1000 мигранти на ден в опит за нелегално пресичане) си е направо "река".https://offnews.bg/112/po-granitcata...mi-783845.html

Коментар

• cnc82
                cnc82 коментира
                Редактиране на коментар
                Слушах министъра вчера, така се изказа точно - 1000 човека на ден спират.

• Alexr
                Alexr коментира
                Редактиране на коментар
                За да тръгнат 1000 човека да пресичат границата трябва 1000 човека да бъдат докарани до границата. Като се знае колко е развитата пътната мрежа в турската част на Странджа, ще е доста лесно да се проследи на къде тези 1000 тръгват и да бъдат посрещнати подобаващо.

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
              Това ако е истина (спират около 1000 мигранти на ден в опит за нелегално пресичане) си е направо "река".https://offnews.bg/112/po-granitcata...mi-783845.html
              Това, драги ми Петкжв, дали е истина, няма абсолютно никакво отношение към причините за катастрофата. Нито към смъртта на возещия се полицай или вината на шофиращия такъв.
              Ма понеже някой ви затвори политиката, сега изгаряте от ентусиазъм да търсите под вола малко волче където ви падне удобно на настройките. Ми там няма, провери под кравата.

Коментар

Ето шофера на автобуса, а това, че е на 15 го твърди той. Документи няма, има ли начин с някакво изследване да се докаже истинската му възраст ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:768x.jpg
Прегледи:263
Размер:66.1 КБ
ID:6887684
                Който търси , намира !
                Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• sek.1
                  sek.1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Тоя най вероятно има и сериозен боен опит .

• Alexr
                  Alexr коментира
                  Редактиране на коментар
                  "Един 14 годишен сводник, с пура в уста, предлагаше две 12 годишни девственици...." - цитат от "Параграф 22". Както се сещате, нито сводника е бил 14 годишен, нито девствениците 12 годишни, нито са били девствени.

• sek.1
                  sek.1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  То България вече 32 години е един голям параграф 22 .

Бивш juvenile delinquent, бил е на 15 преди 4-5 поне. Бърз тест за възраст: 15 тояги на голо + още толкова, докато стане пълнолетен...
                ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

На 15 години момчетата имат току що наболи бради като мъх.
                  А този с тая гъста, яка четина със сигурност е над 20 години.

Коментар

• cecoa1
                    cecoa1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Има и изключения. Аз се бръсна редовно, някъде от 5-ти, 6-ти клас... И от тогава си изглеждам доста по-възрастен...сега вече по-стар.

• MM1980
                    MM1980 коментира
                    Редактиране на коментар
                    абе аз съм на 42, а се бръсна 2 пъти месечно, ако не ме домързи

Когато набираха военен набор в северна Африка определят възрастта им по вкостеняването на лакътната става чрез опипване. Прави се за секунди.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Покрай тия бежанци, гледам и обикновенните автостопаджии, висят по цели дни, без никой да ги вземе.
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• trapper
                      trapper коментира
                      Редактиране на коментар
                      Мой приятел в Гърция спрял на бели стопаджии момче и момиче. Заговорили го на странен английски и ... отпрашил сам. Каза ми "добре, че вратите бяха заключени, в този район проверките са на всяко кръстовище". Затова аз вече дори не спирам на стопаджии, колкото и да ми е криво.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X