В СДВР ще бъде представен изграденият интернет портал - i-kat.org. Целта на инициаторите му е в интернет пространството да се създаде виртуален офис на КАТ, в който гражданите могат да получават необходимата им информация, свързана с работата на пътната полиция.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
i-KAT.org
Свий
X
-
i-KAT.org
В СДВР ще бъде представен изграденият интернет портал - i-kat.org. Целта на инициаторите му е в интернет пространството да се създаде виртуален офис на КАТ, в който гражданите могат да получават необходимата им информация, свързана с работата на пътната полиция.Тагове: Няма
-
До: i-KAT.org
Надпис в точно този сайт : Можеш да излъжеш полицаята!
Да живее грамотността!
Аз там не видях никаква възможност за обратна връзка. Поне един e-mail адрес да бяха сложили на видно място.
Този сайт се очертава да бъде поредната дупка, в която потъват парите на данъкоплатеца. Нашите пари!Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
-
Пандемия по пътищата ?!?!?
Избора е твой!
Ей, грамотността явно е кофти нещо, а познаването на родния език престъпление.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Аз пък не видях никъде място на този сайт, от където може да се провери това...Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнениепроверих си валидността на гражданската в сайта , според него и двете ми коли са с невалидна ГО
LZ1VPT
Коментар
-
Въвеждането на номера трябва да е само с латински буквиПървоначално публикуван от zemo Преглед на мнениепроверих си валидността на гражданската в сайта , според него и двете ми коли са с невалидна ГО
Коментар
-
"Пътни хулигани, дарихте ли органите си?!"
Веднага си представих циганетата, дето метат павета по колите... Или фуражки в засада, дето приемат и в нафта...
Или не?!?
Какво и кой е "пътен хулиган"? Оня, дето хули Ганьо???
Органът ме пита дали съм им го дарил...
'баси малоумието..
..Сега остана и да научим органите да ползват компютър и интернет и да прочетат какво би трябвало да правят...
Ама първо май - да четат и пишат...
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
С тоя сайт, някой си прави майтап. Единственото участие на КАТ е, че са разрешили на тинейджърите да сложат уебкамери в залата.
А някой от тях не особено старателно учи HTML. И български език, също така.
Коментар
-
Я виж какви още проекти има фирмата?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеС тоя сайт, някой си прави майтап. Единственото участие на КАТ е, че са разрешили на тинейджърите да сложат уебкамери в залата.
А някой от тях не особено старателно учи HTML. И български език, също така.
И други са за разни държавни институции... не ми казвай, че не знаеш какви пари се взимат за тях и при какъв очакван краен резултат...
От сега си представям ценоразписа... Видео наблюдение - 50 000 лв., Система за СМС-и - 100 000 лв., Аудио-видео възпроизвеждане - 50 000 лв... и т.н.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
"фирмата" няма нито един публично достъпен проект. Такива като нейните и аз имам, безброй. Пак може да са взели много пари, но пълното безхаберие в основополагащите за задачата технологии личи отдалеч.Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнениеЯ виж какви още проекти има фирмата? ...
Пък камера, която да следи електронно табло, ... а SMS как ще пращат? Ще прекарат камерата през OCR може би?
Коментар
-
А колко по-лесно би било, да вземеш информацията за таблото директно от ПС-то което я генерира и да я визуализираш в уеб страницата.
Чудя се, дали i-КАТ ще пусне приложение за i-Phone - да си гледаме директно на него i-актовете?
Коментар
-
Трай бе, сигурно четат тука студентчетата.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеА колко по-лесно би било, да вземеш информацията за таблото директно от ПС-то което я генерира и да я визуализираш в уеб страницата. ...
Коментар
-
Аз се чудя кому е нужно... Освен на хората работещи в сградата до КАТ. Като си взема номерче, а работя на другия край на София, малко трудно ще преценя кога да тръгвам да се връщам. Пък и чакането не е чак толкова много, че да оправдае час и половина път из задръстванията.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар