Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сигнализиране за наличие на пътни полицаи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сигнализиране за наличие на пътни полицаи

Вече 3-та година не присвяткам на никой,както и НИКОГА не давам пари на ченгетата
    Закона е да се спазва.......
    А, и това лято ми се възстановиха всички точки ,просто си карам нормално .....
    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
    0878299791

Коментар

До: Сигнализиране за наличие на пътни полицаи

Ето и една друга гледна точка:Когато съм с джипа никои не присветва.Когато съм с опела или буса или друга от този вид 99% присветват.Това е манталитет на комплексари и злобари.Брат ми има 2 акта с джипа и аз също 2 бройки.А що се отнася до знаците ще ги спазвам по мое усмотрение.В чужбина как няма един знак сложен не където трябва.А тук някой безписмен ги реди според цветовете.Примери колкото искаш.Що се отнася до това че трябва да се спазват а не да се мисли,господ за това ни е дал пипе да се различаваме от другите бозайници. За летищата по Тракия: до кога ще ги държат? Поколения полицаи се изхранват от там. Какъв е смисълът? Колко военни или граждански самолети са кацнали там аварийно за последните 35 години? А колко хора загинаха там поради липса на средна заградителна мантинела? Колко турци влязоха в насрещното там? Какво пречи да се разделят с бетонова подвижна ограда, която ще се маха при възникнало военно положение или опасност от война? Построиха ги за Варшавският договор, сега сме вече в НАТО. Врагове няма наоколо. Ама друго е да тече всеки ден за превишена скорост. А знаците 80? Преди тунелите - Ечемишка и Топли дол в посока София? Винаги присветвам, брат ми също.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X