Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Какво да кажем... Ако изобщо даде мигач, се радвай. Щото доста такива екземпляри хич и не дават. И всеки път отнасят по една дългосвиреща, ей-така, за спорта.
    Последно време често ми се случва да дават ляв мигач и да завиват на дясно и обратното-с десен мигач на ляво,абе май народа е изтрещел яко-а тва за мамата не го пропускам,ама файда йок.

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
      Оффтопик: Как ще пуска мигачи бе?! Ми после, като дойде от енергото сметката за тока, как ще я плаща завалията?!
      Да си сложи енергоспестяващи диодни крушки на мигачите, като мен. Спестяват 85% от тока. Току виж и разхода му паднал... с 2 грама на 1000км.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колеги, странно ми е за какви мигачи говорите...В последно време има само два знака-бибитка и фарове:
        1. бибитка(че като стане дума за 'свирка'...никой не си мисли за клаксон)
        1.1 дълга= 'къде гледаш бе идиот'
        1.2 къса = 'ей скива ли ...'-мен, светофара,'ей маце'(а скоро и 'ей пич' )
        2. фарове
        2.1 премигване
        2.1.1 извън града= полиция
        2.1.2 в града='давай, че....'-кат та гледам...,че не знам кой да мине хи,хи)
        2.2 дълго светене= 'бързам бе,дръпни сЪ'

А някой скоро да е ползвал правото на дясностоящия?

Примери хиляди .........,но си мисля не е ли време гражданската да в много яка зависимост от нарушенията.Мисля си че трябва да има санкции за всяко нарушение,не само скорост,алкохол и колани.Санкции, 'щото морал няма!
        Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
          Примери хиляди .........,но си мисля не е ли време гражданската да в много яка зависимост от нарушенията.Мисля си че трябва да има санкции за всяко нарушение,не само скорост,алкохол и колани.Санкции, 'щото морал няма!
          Някога ще стане, но преди това КАТ, трябва да се пречупят и дадат достъп на застрахователите до част от базата си с данни. Така ще може чрез ЕГН-то на водача по мрежата да се видят всички ПТП-та за които има вина. Тогава размера на застраховката ще е според това, колко рисков водач си! Може да се оскъпи и с до 300-400%, а може и да се намали с до 50-60% от основната тарифа. Също така по-правилно е гражданската отговорност да се прави на водача, а не на автомобила, но това е друга тема.
          LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X