Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново жертви на пътя в Неделя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново жертви на пътя в Неделя!

http://lead.actualno.com/news_157304.html

За съжаление, освен тези четирима има и други загинали днес по пътищата в страната.

До: Отново жертви на пътя в Неделя!

Дааа какво прави впечатление по тои случай:

Познавам 4 човека които са се въртяли на този участък. Пътя е супер коварен има ляв и веднага след това десен завой. На мястото за левия има огромна дупка и обратен наклон на завоя. Супер коварно... малко разсейване и нещата стават необратими.... Искам да обърнете и внимание на позицията на автомобила... При неправилно изпреварване обикновенно удара е челен или от другата страна... Инстинктивно шофьора се опитва да се върне в платното си...

Иначе е неправилно изпреварване...

Айде стига....

Мога да се обзаложа че автомобила се е завъртял на втория завой....

Тъжна работа.... ама и доста изопачена....

Коментар

Е то пише, че е правила обратен завой.

Коментар

Че пътищата ни не струват - не струват! Ама и много от нас карат безразсъдно, като че ли са само те на пътя. Вчера пътувах по пътя Пампорово - Пловдив. Този път е с много завои и изпреварването е затруднено. Поради тази причина се образуват дълги колони. Та вчера бях в една такава колона, когато един "колега" започна изпреварване преди поредния завой без да има необходимата видимост. Чист късмет си беше, че появилата се кола в насрещното се движеше плътно вдясно и не се стигна до удар. Лошото беше, че въпросният "колега" не се стресна, а продължи с този стил на каране. Не знам колко минути е спечелил, но знам, че той е опасен както за себе си, така и за другите!

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Е то пише, че е правила обратен завой.
          Навсякъде където четох пишеше неправилно изпреварване......

Коментар

Да, мястото е неприятно, но не чак коварно. Минавам от там много често откакто го има - поне по 2 пъти всеки уикенд.

Почти всички катастрофи по тоя път са в резултат на безразсъдно каране.

Точно на това място например има видимост колкото щеш. Тоя същия завой се минава дори и със 120км/ч., без дори и помен от поднасяне или каквото и да е. Отделно има предостатъчно време и място за беопасно намаляване. Това е път с разрешени 90km/h, а всички знем как се кара там. Оше повече че е накрая на все още добре асфалтиран път с 2 отделни платна за двете посоки и леко подвежда.

По пътя общо взето има няколко критични участъка, но при разумно каране опасност няма. Много често на места без видимост (по тоя път са 2) 3 ленти и разрешено изпреварване в едната посока, масово се правят нарушения от каращите в лентата със забранено изпреварване. Аз по принцип на такива места не изпреварвам. Дори да има знаци през 5 метра.

А пътя като цяло е в отвратително състояние, особено в няколко участъка, един от които е тоя. А искат винетки за там проклетниците безсрамни.

Отделно е пълно с тирове, дори и в почивните дни, което както и да си говорим изнервя много, особено в участъците с нанагорнище. Всяка зима стават по няколко инцидента с тирове и задръстват всичко.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X