Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се смеем ли, да плачем ли ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се смеем ли, да плачем ли ...

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
    ...Кой ? Оня без документите, без адресна регистрация, без книжка ???
    Че какъв е проблема? В районното до изясняване на самоличността, след това, застрахователите да се опрявят с него. Ако искат да си го съдят, да си отработва както може, тяхна си работа.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Конят не е глупаво животно. Вижда ли няма да се блъсне сам в нищо, това не ти е колата, в която разсеяш ли се и изхвърчаш в канавката, можеш и да заспиш и пак няма да катастрофираш сам. За да се получи това най-вероятно капаците на очите му ограничават видимоста му не само на страни, а и напред... така вече управлението става като на кола, даже и по-зле, защото може да се подплаши и хукне сам. Каруца не съм карал, но от ездата имам опит, че конете наистина не спират особено добре на асвалт, плочки или друго подобно покритие. Все пак съпват на железни покови, които могат да се пързалят по гладка твърда повърхтност и с цялата маса на каруцата отзад... Не е превозно средство за съвременен град това
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        Няма причина да не му платят каското. То би трябвало да покрива всякакви щети, включително и когато например ти счупят стъклото на паркинга и съвсем не знаеш кой е.
        Eто там е проблемът. Тук "знаеш" кой е. За щети с МПС-та без гражданска отг. има гаранционен фонд, за другите /с гражд.отг./ реда е ясен, при неясен извършител /на паркинг/ - същият фонд. Но тук е Ясен, може и "Вихър" да се казва ...
        И започват проблемите ... Чудесно, давай, граждански иск...
        Може и да греша, случвало се е на познат/отказ за изплащане на щета, защото извършителят е "известен"-съсед/ и т.н.

Все едно, тази щета е за 100-150 лв., но самата случка...Коня, циганите, откраднатото в каруцата, новото пежо/G-класа, Кайен .../ паралелни светове в един и същ миг, на едно и също място, не знам, аз се обърквам, има нещо много сбъркано.

"... докато с теб си пием бирата тук приятелю, между нас /махва с ръка пред очите ми/ може би минават влакове ..." Цитат от искрен разговор с приятел.
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Eто там е проблемът. Тук "знаеш" кой е. За щети с МПС-та без гражданска отг. има гаранционен фонд, за другите /с гражд.отг./ реда е ясен, при неясен извършител /на паркинг/ - същият фонд. Но тук е Ясен, може и "Вихър" да се казва ...
          И започват проблемите ... Чудесно, давай, граждански иск...
          Може и да греша, случвало се е на познат/отказ за изплащане на щета, защото извършителят е "известен"-съсед/ и т.н.

Все едно, тази щета е за 100-150 лв., но самата случка...Коня, циганите, откраднатото в каруцата, новото пежо/G-класа, Кайен .../ паралелни светове в един и същ миг, на едно и също място, не знам, аз се обърквам, има нещо много сбъркано.

"... докато с теб си пием бирата тук приятелю, между нас /махва с ръка пред очите ми/ може би минават влакове ..." Цитат от искрен разговор с приятел.
          Хъм... То точно това е идеята на каското, че те ти плащат щетите, а после получават правото евентуално да ги изискат от виновника. Тези дето са постъпили така с твоя познат са доста некоректни.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Респект за снимките.
            kro, сними 2, 3 и 4 май ще ги гледаме доста и по други сайтове и медии.
            Случката е куриоз за някои /държави/, за други /хора/- ежедневие.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение

Респект за снимките.
              kro, сними 2, 3 и 4 май ще ги гледаме доста и по други сайтове и медии.
              Случката е куриоз за някои /държави/, за други /хора/- ежедневие.
              Да, така е ... http://bulphoto.com/events/12117/

Собственика на www.bulfoto.com ми е приятел от студентските години..
              Един от последните му проекти е свързан със заснемането на отрицателните символи на България ...
              Торбичките по дърветата, торбите с болук пред вратите на апартаментите, щайгите "reserve" по улиците и т.н. все родни картинки.
              Тези снимки са моето предложение по проекта. Май вече са "изтеглени" от някои печатни медии ...
              Но аз си публикувам тук Първо
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Да, така е ... http://bulphoto.com/events/12117/

Собственика на www.bulfoto.com ми е приятел от студентските години..
                Един от последните му проекти е свързан със заснемането на отрицателните символи на България в снимки...
                Торбичките по дърветата, торбите с болук пред вратите на апартаментите, щайгите "reserve" по улиците и т.н. все родни картинки.
                Тези снимки са моето предложение по проекта. Май вече са "изтеглени" от някои печатни медии ...
                Но аз си публикувам тук Първо
                То на Евгени какво ли няма да му хрумне
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

В ръцете на циганин да не си: Жена, кон и касетофон
                  Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Две случки свързани със "случая".
                    -Колеги, чувал съм коментар от чужденци гледащи каруца на видна Софийска улица.-Тук да не би да снимат филм?"Може би главният артист е приличал на виден команч.
                    Друг случай.Полицаи, арестуват циганин, с каруца пълна с метал.Оправданието на мангала е че има договор с Надин за транспорт.Каруцата, коня и джогана заминават в трето, джипси излетява след 24 часа, но коня остава.Казус - Кой?-С какво, ще се храни и пои коня.-А лайната?След два дни арест коня е пуснат по живо по здраво, защото вода има, но сено да носи и лайна да рине никой се не наема..Мила мале.
                    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                    Това е положението.

Коментар

След
                      оffroad-bulgaria.com и други медии отразиха "събитието"

http://www.dnes.bg/article.php?id=49469&page=1
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

След
                        оffroad-bulgaria.com и други медии отразиха "събитието"

http://www.dnes.bg/article.php?id=49469&page=1
                        Да, ама аз се кефя , че ти беше пръв!

Коментар

Един от коментарите там

37. - 13:22 -
                          От: Анонимен
                          Dnes.bg,снимките и информацията да не сте ги взели от forum.offroad-bulgaria.com,защото беше пуснато още вчера следобед като тема))

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Да, ама аз се кефя , че ти беше пръв!
                            Е как да не съм, като тя "темата" и снимките са си мои ..
                            Просто тук си публикувам за удоволствие, а другите си ... плащат
                            ... булфото - с бира

Шегата настрана, това тук наистина е медия, убедих се за кой ли път,
                            и всеки е нормално да се чувства "журналист", т.е. - четен ...
                            с всичките права и отговорности. Това е по една друга тема дето напоследък се развирхи ...
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

Вчера, чух най-точното/според мен/ и смислено определение на случилото се:
                              "...това е сблъсък на различни биологични видове, на различно цивилизационно ниво имащи ЕДНАКВИ права ?!? ... познато ли ви е?
                              МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ "
                              ______2
                              Е = MZ

Коментар

Неможе правата и на двамата да са еднакви в единия случай правата са заслужени с винетка, ГО, каско, пътен данък, годишен технически преглед а в другия случаи...............
                                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X