Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абитуриенти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абитуриенти

Тъй като абитуриентските балове наближават, мисля, че трябва да има една тема и за тях (най после дорасах за да съм и аз хАбитурент). Конкретния повод темата да се появи точно тук е изказване на една съученичка: "Ми те абитуриентите не могат да се карат сами от тази година. Задължително трябва да си наемат шофьор."

Това наистина ме притесни, защото, ако е вярно, се оказва че съм си правил сметката без кръчмаря... Една от идеите ми (червено БМВ 850ЦСИ) вече пропадна, тъй като колата се загубила някъде, а сега и това...

П.С. Плана беше да използвам колата на бажа ми за целия ден до 21:00, когато баща ми ще дойде да си я вземе, а купона ще продължи някъде извън "Шератон" (идеята не беше да се натряскам и да се юрна с джипа на баща ми)...
    "That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die."
    ~H. P. Lovecraft

До: Абитуриенти

В случай, че наистина не пиеш нищо цял ден, то не виждам как някой може да ти забрани да шофираш.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Станчо, и кога викаш сме на бал
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Станчо, и кога викаш сме на бал
        27-и май
        "That is not dead which can eternal lie,
        And with strange aeons even death may die."
        ~H. P. Lovecraft

Коментар

Oooo aма и аз тая година съм Хабитурент . Само незнам датата. То при мен е някаква обърквация, бала ми е преди да ме изпратят от училище. Къде на бал без алкохол, поне в умерени количества

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X