Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начин за борба с ПТП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Начин за борба с ПТП

Май е по-ефективен от знаците и глобите.Поне за 1-2часа след като си го видел.
    Това е на входа на Бл.Град.
    Прикачени файлове

До: Начин за борба с ПТП

Еми каквито сме телета българите, не сме дорасли за знаци - трябват ни по-сурови мерки и шок... И не само за ПТП-та, а за всичко...

П.С. Виждал съм подобно, само че не помня около кой град беше, но с бял Рейндж или Диско, което също беше подобаващо намачкано...
    "That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die."
    ~H. P. Lovecraft

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
      Май е по-ефективен от знаците и глобите.Поне за 1-2часа след като си го видел.
      Това е на входа на Бл.Град.
      Мен са ме изпреварвали по безумен начин, малко след като съм минавал покрай него...
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

имаше една много добра кампания "да запазим децата на пътя невредими" или нещо такова, която спечелила някаква награда (не си спомням каква). идеята е че ти слагат на паркиралия автомобил на челното стъкло фолио със снимка на дете което е с кърваво личице прилепено на смачканото стъкло в реални размери и когато шофера се качи в колата си да не само да се замисли, но и да се шокира от гледката!!!
        трябва нещо такова да се направи и в България
        Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от mesiata Преглед на мнение
          имаше една много добра кампания "да запазим децата на пътя невредими" или нещо такова, която спечелила някаква награда (не си спомням каква). идеята е че ти слагат на паркиралия автомобил на челното стъкло фолио със снимка на дете което е с кърваво личице прилепено на смачканото стъкло в реални размери и когато шофера се качи в колата си да не само да се замисли, но и да се шокира от гледката!!!
          Аз бих поздравил подобаващо, идиота измислил този начин за възпитание, може и няколко пъти.
          Някак не ми допада идеята, качвайки се в колата, да видя на предното стъкло на колата си, снимка на "разпльокано дете". Трябва ли всеки да е информиран за тая идея, та да е подготвен за гледките? А ако е бил извън страната? За да ми окажат честта да ми облепят челното стъкло, трябва ли да си представя здравния картон, че не страдам от сърдечни заболявания? Дали на всички хора им се отразяват по един и същи начин подобни гледки? Ако качвайки се в колата, с мен има и дете, на него картинки с "разпльокани" Том и Джери ли да му покажа или да го оставя да гледа оригинала? Ако се гътне някой със слабо сърце, дизайнера ли ще го отнася, тоя който е одобрил идеята или целия екип? Дали знаят къде се продава Дурекс и лубриканти на едро?
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от mesiata Преглед на мнение
            Брат, забрави тия глупости. ЗАПОМНИ - контрола е нищо без самоконтрол. И през 50 метра да сложиш радари, ако някой реши да мине с 200 км/ч, радарите няма да му попречат да го направи. И тука така - и да го засипеш с лепенки, той като си е говедо .......... По тая логика ти казвам, че идеята е меко казано идиотска.
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Миналата година видах във Велико Търново на няколко места билдбордове с посвещение към ДОНОРИТЕ, летящи с бясна скорост по пътищата ))
              Не си спомням точно текста, но беше наистина много сполучлив
              Ако може някой местен да ни го цитира ....

Коментар

Мисля че писшеше"Дарете органите си пътни хулигани"или нещо подобно.
                0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнение
                  Мисля че писшеше"Дарете органите си пътни хулигани"или нещо подобно.
                  Добре звучи, но заради хулиганите често се случва потърпевшите да даряват органи.
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X