Става дума за стария - сив талон на МПС-то.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Откога сивият талон стана невалиден?

Свий

X
- 

От: Откога сивият талон стана невалиден?
Не знам. затова и въпроса.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеА невалиден ли е? Последно с такъв талон, най-официално (и успешно) съм легитимирал кола през август тази година.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
 - 

Валиден е на заварено положение . Аз имам 2 буса със сив талон . Сега ако трябва да сменяш номерата по каквато и да е причина , ще ти преиздадат талон в новия формат .Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеА невалиден ли е? Последно с такъв талон, най-официално (и успешно) съм легитимирал кола през август тази година.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
 - 

С Митко Чанев сме писали заедно. Точно за преглед става въпрос - на брат ми Голфчето. През май и при леко ПТП.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеДа легитимираш собственост - може. За движение по пътищата няма да стане.
Важи си за движение по пътищата, минава пред КАТ и по въпроси контролирани от ДАИ гарантирано - ако нещо се е променило, то е в последните месец и половина.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
 - 

- 

Смяната на номерата когато стана задължителна вече бяха въвели новите талони и издаваха само тях. Но нещо ми убягва какво правиха с талоните през годините.
При мен коли май не се задържат толкова дълго.
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеНали имаше смяна на регистрационните номера. Задължителна ... Вървеше с новите талони. Та странно как си се озовал с нови номера и стар талон ..?
Тук някога са обсъждали проблема ...Новите табели се появиха преди новите талони. Няколко години трая това положение - "евро"-табели, сиви талони. Това за тогава не е въпрос изобщо. Въпросът е дали съвсем в последно време (от месец и половина насам), не е в сила нова регулация.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСмяната на номерата когато стана задължителна вече бяха въвели новите талони и издаваха само тях. Но нещо ми убягва какво правиха с талоните през годините.
При мен коли май не се задържат толкова дълго.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар