Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой е с предимство?
Свий
X
-
От: Кой е с предимство?
Не е съвсем така. Мъглен свършва до светофарната колона на локалното защото и то се води Цар Борис. От другата страна на кръстовището името на улицата е Софийски герой и тя също свършва до другото локално.Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеИнтересна работа - да се търси предимство между два пътя, които не се пресичат. Това е все едно Шофьор А да кара по АМ Тракия, а шоф. Б да кара по АМ Хемус. А сега кажете кой е с предимство?
В същност, след като завиете от бул Хр. Ботев надясно, то вие се намирате вече на ул. Мъглен, която от своя страна е без предимство пред локалното. Както каза и Пенчо.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
И аз съм за, но ако някой има възможност да кореспондира с общината, нека уреди този абсолютен идиотизъм! Най-лесно е да се махне знака за предимство от локалното.Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеКакто каза и Пенчо.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Тогава ще се получи, че тия, излизащи на булеварда от ул. "Мъглен", по-нагоре от ул. "Житница" и още по-нагоре от бул. "Овча купел" са с предимство пред тия, движещи се по "Цар Борис ІІІ". Защото навсякъде са такива знаците - и на локалното и на булеварда има знак за предимство.Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНай-лесно е да се махне знака за предимство от локалното.Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Така е! и не е от вчераПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТогава ще се получи, че тия, излизащи на булеварда от ул. "Мъглен", по-нагоре от ул. "Житница" и още по-нагоре от бул. "Овча купел" са с предимство пред тия, движещи се по "Цар Борис ІІІ". ...
Коментар
-
Противоположно на това е https://www.google.bg/maps/@42.71047...8i6656!6m1!1e1 първия линк на колегата: veskovТрите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
Да, но първо е светлината. Кога я няма си е кръстовище- локално Х перпендикулярно (Житница, митница, Русе...), царското(широкото не участва).А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Каква светлина ? На "Цар Борис ІІІ" свети едновременно зелено и за булеварда и за локалното.Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеДа, но първо е светлината. Кога я няма си е кръстовище- локално Х перпендикулярно (Житница, митница, Русе...), царското(широкото не участва).Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Ми сменили са го - имаше доста удари, та и с полицаи.Първоначално публикуван от siem Преглед на мнениеПротивоположно на това е https://www.google.bg/maps/@42.71047...8i6656!6m1!1e1 първия линк на колегата: veskovА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Коментар
-
А кога не свети?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеКаква светлина ? На "Цар Борис ІІІ" свети едновременно зелено и за булеварда и за локалното.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Коментар
-
Ако и когато е повреден. Светофарът там работи денонощно, няма фаза с мигащо жълто, поне по мои среднощни наблюдения.Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеА кога не свети?Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Еми сигурно има смяна на тактиката. По-рано казваха, че на малките кръстовища работят денонощно, на големите мигат нощем.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Коментар
-
Тук се прилага:
ПРАВИЛНИК
за прилагане на Закона за движението по пътищата
(Обн., ДВ, бр. 9 от 1974 г.; изм., бр. 73 от 1976 г.; изм. и доп., бр. 26 от 1982 г.; доп., бр. 40 от 1986 г.; изм., бр. 73 от 1987 г., бр. 68 от 1988 г. и бр. 71 от 1991 г.)
(Отм., ДВ, бр. 22 от 1996 г.)
...
Глава четвърта
ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ
Раздел I
РЕГУЛИРАНО КРЪСТОВИЩЕ
...
Чл. 80. (1) На кръстовище на път с три или повече платна нерелсовите пътни превозни средства, които се движат в средното двупосочно платно, имат предимство пред движещите се по еднопосочните платна.
(2) Правилото на предходната алинея важи и за нерегулирани кръстовища.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар