Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАТ и корупцията

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КАТ и корупцията

Бе, да не се изхвърлям или заканвам, но ако решат точно за крушки да ми пишат акт подозирам, че само адвоката ми ще намаже, за да напише едно сносно възражение.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Бе ти да не си от тях?
      Иначе за любовниците.......
      Твърдо НЕ!!! Напълно нормалниен човек съм си, даже и роднини нямам такива.
      I got 5 on it

Коментар

Първоначално публикуван от Zigzauer Преглед на мнение
        Твърдо НЕ!!! Напълно нормалниен човек съм си, даже и роднини нямам такива.

Колега нищо не се знае......може като мен да си от тях ама да не знаеш и едва тук след обстоен анал....из (анализ ) да те разкрият

П.П.Това , разбира се не бива да те кара да си мислиш че имаш второ аз (или тъмна половина ), която нощем щом заспят близките ти те кара да нахлупиш фуражката с бял калъф и въоръжен със стоп-палка и Трафик Радар-4 да бродиш в мрака
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
          Колега нищо не се знае......може като мен да си от тях ама да не знаеш и едва тук след обстоен анал....из (анализ ) да те разкрият

П.П.Това , разбира се не бива да те кара да си мислиш че имаш второ аз (или тъмна половина ), която нощем щом заспят близките ти те кара да нахлупиш фуражката с бял калъф и въоръжен със стоп-палка и Трафик Радар-4 да бродиш в мрака
          Бе то и Д-р Джекил и м-р Хайд не са знаели един за друг...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

В резюме да кажа- не се намериха безгрешни а само такива дето се учат .......и то цял живот

Няма лошо, и това е нещо.Даже е супер!Процеса е започнал, само дано да не затихне

А то за корупцията е ясно, както обикновенно - .....корупцията е като НЛО всички говорят за него , но малцина са го виждали

Все едно бизнесмен да говори , че фирмата му няма черна каса........

упс....това е обществена тайна.
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

В тези географски ширини (балканските) това е нещо типично, народопсихология. Корупцията е навсякъде, не само в КАТ. Ние я правим реалност, защото така сме свикнали да живеем. Днес ти "бутнеш" на някой, утре на теб някой ти "бутне" - "такъв е живота" според Шишо Бакшишо. Проблема е, че навсякъде 95% са некадърни "наши" хора и се покриват взаимно. Хайде стига, че се нервирам.
              sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Дайте да почнем по-отдалеко. Кой нормален човек става катаджия? Приказката ми е за кадровата политика на системата на МВР. Припомнете си приятелите от училище и си помислете, има ли и кои сега са в полицията?
                После, защо говорим само за катаджии, като сега куцо и сакато дето има фуражка, гушва една хранилка, прави се на храстче и дааааааааааааай.
                Най-хубавата работа - кусури да търсиш. Винаги ще намериш. Ама дали само това им е работата?
                Някой да е виждал полицай да глобява циганин с каруца, движещ се по първокласен път? Щото ще му вземе.... А да има глобен тракторист, изкарал 100кила кал на шосето? Или комбайнер, заради който много шофьори се сблъскват за сефте с оф-роуда, опитвайки се да се разминат с него по двулентов път... Или за бетоновоз, поизсрал се на някой завой?
                За разликата между катаджиите в големите и в малките градове, мога много да говоря. В малкия град, ако те познават, трудно ще ти вземат пари. Обаче после си им "задължен". И си намират начина, да си вземат своето. Просто, там цари "натурално - стокова" корупция. И не дай си боже, да щипнеш булката на някой от тях или по какъвто и да е начин "да пикаш на криво". Тогава само връзки "отгоре" те оправят.
                А какво да кажем, за необжалваемите актове? Вземат ти по 30-40 лв. и 4-5 точки, а ти можеш да се оплачеш на арменския поп.
                Бе, защо само се ядосвам... Вижте на каква хартия си пишат актовете и фишовете...
                Някой да е видял полицай да кара с колан?

" Кое ми е наред, че оная работа да ми е напред.."

Четох някъде някъде, че за 30% от ПТП-тата в щатите като причина се отбелязва "лоша пътна обстановка". У нас - 0%... гордея се с хубавите български пътища, тоолкова по-добри от хамериканските.
                Много сериозен взех да ставам, не е на добре.

А за пиенето и карането - да живее офроуда... става за малките населени места. Някой, ако не го мързи, може да отвори тема "Веднъж, га се напих, реших да се прибера по черно..."
                Последно редактирано от vladi333; 25-11-07, 21:16. Причина: НЕчетлив шрифт
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X