Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камерите на кат в София хващат ли за без гражданска!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камерите на кат в София хващат ли за без гражданска!

Ок това е направено , но познай дали има промяна .До сега съм имал 4 подобни случая и първата гражданска никога не е излизала по ДКН а само по рама .Като подадат инфо веднъж после само ти прибират парите.
    Ford Bronco II 2.9 V6
    Уаз 469Б
    Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
    0899846606

Коментар

Много шум за нищо, скоро и там в България ще стане като в белите държави, почти всяка камера по пътищата снима проверява за данък, застраховка и преглед, отделно минават едни коли с камери на покрива и снимат всички МПСта, паркирани в движение, на двора, пред къщата и т.н. камерата разпознава номера, има точни време и локация и всичко е автоматизирано, чичкото само кара колата като файтонджия, камерата лови нарушители и скоро следват писма, глоби, данъци и т.н. така се ловят и крадени коли, според мен не се решават още на такива мерки в БГ защото на много катаджии ще им изстинат местенцата а и няма корупция няма и далавера...
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от resum Преглед на мнение
        Камерите на кат в София хващат ли за без гражданска!

Пробно работят вече на няколко места София, но още е рано! Не съм юрист и не съм запознат какви точно ще са целите,незнам подробности,ние сме само техници !Колегата се премести в центъра за градска мобилност,но едва ли мога да напиша нещо по-различно от общата публикувана информация !
        Последно редактирано от Roninn; 17-02-14, 22:19.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
          Затова и проверявам автомобила си в Гаранционния Фонд веднага след сключване на застраховката.... Там си пише до кога е валидна...
          В момента там нищо не се пише - http://eisoukr.guaranteefund.org/sea...cy?pc=1,3&l=bg

Коментар

Първоначално публикуван от ilko_o Преглед на мнение
            Ок това е направено , но познай дали има промяна .До сега съм имал 4 подобни случая и първата гражданска никога не е излизала по ДКН а само по рама .Като подадат инфо веднъж после само ти прибират парите.
            Потвърждавам. Сега проверих за моята кола нов внос, застраховката е направена преди поставянето на номера и после ги дописаха в документа. Не излиза нищо по ДКН, по номер на рама излиза до 29 октомври, правена е на 30 октомври и е на разсрочено плащане.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

А има ли някой, който да анализира дали стават по- малко инцидентите, там където има камери? Какво имам предвид? В Пловдив не знам да има камери, във Варна са на всеки светофар. Да кажем, че движението и броя автомобили са сходни. Е, къде стават повече катастрофи? Камерите наистина ли изпълняват ролята си на средство, което принуждава шофьорите да карат с повишено внимание, или просто регистрират нарушения и събират пари?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

В кой Пловдив живееш?
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                  А има ли някой, който да анализира дали стават по- малко инцидентите, там където има камери?
                  Ти сега, поставяш на риск толкова много работни места (главно в Китай де, ама и тука доста се усвоява по тази линия).

Коментар

Свикнал съм да си задавам подобни въпроси. ssspeed, предполагам ме юркаш, че в Пловдив има камери на всеки светофар, ама аз не знам за тях или кво? Не те разбрах.

Коментар

Северно от Марица,бул.България,бул.Дунав на всяко кръстовище по много броя.
                      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                      Grand 3.1TD
                      0898 620 306 Стоян

Коментар

а некои знае ли като ги има тези камери,дали работят или само плашат гаргите?

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                          Северно от Марица,бул.България,бул.Дунав на всяко кръстовище по много броя.
                          Добре де, не ги знам и това не определя начинът ми на шофиране. Въпросът ми е друг. Всичко това се прави, за да се ограничат злополуките, за повишаване безопасността на движение, за по- малко катастрофи, за повишаване сигурността на гражданите... по презумпция, всичко това е "на ползу роду". Е, има ли някой, дето да я дефинира тая полза? Има ли я- няма ли я? Камерите наливат едни кинти в бюджета или наистина правят движението по- безопасно?
                          Ясене, веднага ми щуква идеята за още 150- 200 работни места. Дирекция "Ситуационен анализ на превантивните мерки" към Министерство на транспорта. Намериш ли начинът, причините стават следствие.

Коментар

Венци,нали знаеш кой монтира камерите на Варненци,това е щото съм родолюбец....
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Ми, айде тури малко и по нашия край, да видим ще намалеят ли джигитите. Виж, въпросите ми са почти риторични, но това не пречи да съществуват.

Коментар

Факт е, че откакто се появиха камерите, намаляха рязко джигитите, засичащи целия поток когато например от дясна лента правят ляв завой пред цялата колона...
                                Е, не изчезнаха съвсем, но и това е прогрес...
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X