Шофиран от мен автомобил е сниман с превишена скорост на 03.02.2013 г.. Получавам електронен фиш на 14.06.2013 г.. Не оспорвам че съм карал с превишена скорост ама някакъв срок няма ли за получаване или можеше да го получа и като коледен или новогодишен "подарък" ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електронен фиш срок
Свий
X
-
От: Електронен фиш срок
Ел.фишовете ги приравниха на наказателните постановления. Сега не ми се рови по закона,но по спомен давностния срок е 6м.... Възможността да говоря глупости е голяма,понеже е малко на изуст,така че не е лошо да провериш.Последно редактирано от Борислав Ангелов; 25-06-13, 17:12.
Коментар
-
Един познат получи снимка след 9 месеца... А и аз доколкото помня направиха промени, обновиха техниката и наеха служители с обещание, че срока ще е максимум 6 месеца, а целта е да се достигне до месец след някоя и друга година. Това беше новина от КАТ преди няколко месеца.
Коментар
-
И при нас в офиса взеха да идват бързоGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Дам прочетох, нещо такова е.Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнениеЕл.фишовете ги приравниха на наказателните постановления. Сега не ми се рови по закона,но по спомен давностния срок е 6м.... Възможността да говоря глупости е голяма,понеже е малко на изуст,така че не е лошо да провериш.
Ми вие щото сте по отдалечеПървоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеКолеги си получиха снимките от нарушения в провинцията (Варна, Габрово) в софийския офис в рамките на месец от датата на нарушението. В първия случай (Варна) даже беше под 10 дена
Аз дет се вика наш човек на 20 км. от РДВР-то затова по-късно.
Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар