Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кучета гризат номера и гуми !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кучета гризат номера и гуми !

Не знам дали е за този раздел темата, но имаме следната ситуация - на пракинга пред блока зачестиха случаите на изгризани предни номера на колите от кучета, пластмаси по колите и дори една от гумите на един от съседите.
    Според вас възможно ли е тези животни сами да си измислят подобно "забавление" или просто поредния безделник е решил да тормози хората и насъсква собственото си животно да прави подобни изпълнения. Забелязвам, че не се случва със всички коли, а само с няколко, но може и да е съвпадение. Някакво предложения за интелигентен и по възможност хуманен начин за противодействие?
    Александър

От: Кучета гризат номера и гуми !

Имах подобен проблем с колата на жена ми ,колата спи пред блока десният калник беше гризан-много отпечатъци от зъби напукана боя(все едно е чукано с малко остро чукче) Мигача преди вратата,раздробен на земята.Безмислено е това да е направено от човек,така мисля.
    Honda CRF 250 X
    Touareg 3.0 TDI

Коментар

И преди е обсъждано. Кварталните котки се спасяват в коша на автомобила, а песовете лаят и хапят колата.

Коментар

Уморили сте ги от глад тия кучета. Ми хранете ги бре....
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Да бе, и тука в квартала имаше такива случаи преди време.
          А в Борисовата градина - стотици хиляди гарги. И врабчетата изчезнаха.
          Побъркахме природата, това е ...(((

Коментар

Селянина си хвърля боклуците извън къщи ама наблизо, те така или иначе са биологични и скоро изчезват, като също така поддържа популация от чакали и песове, за да има кой да се грижи за отпадъците.
            So far so good.
            Проблемът се появява, когато същия тоя тип се пресели в града, но си запази навиците.

Та не сме побъркали природата. Просто българинът в момента е акултурен и не знае как се живее в градове.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Селянина си хвърля боклуците извън къщи ама наблизо, те така или иначе са биологични и скоро изчезват, като също така поддържа популация от чакали и песове, за да има кой да се грижи за отпадъците.
              So far so good.
              Проблемът се появява, когато същия тоя тип се пресели в града, но си запази навиците.

Та не сме побъркали природата. Просто българинът в момента е акултурен и не знае как се живее в градове.
              E , тук мно`го си прав .Но има и един още по голям проблем .А той е че ГРАЖДАНЯТА от Столицата си взимат домашни любимци тоес коте куче и прочие след еди два месеца им писва да им ринат и трият и ги изритват с шут навън. Е не очаквай че навиците на Селянина ще ви решат проблема . нА селянина кучето е в двора и в повечето случай е вързано.
              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Пламене, говорим за селяните у градо, па те там двор немат. И не, не са виновни те и нямам нищо против тях. Ма е добре да се знае какъв е проблема.
                У столицата, по-известна като големото село, живеят 3 млн, от тех граждане са има нема 300 000. Познай останалете кви са?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Пламене, говорим за селяните у градо, па те там двор немат. И не, не са виновни те и нямам нищо против тях. Ма е добре да се знае какъв е проблема.
                  У столицата, по-известна като големото село, живеят 3 млн, от тех граждане са има нема 300 000. Познай останалете кви са?
                  И напълно съм те разбрал и затова в по горния пост съм написал с големи букви . Т а реда е жалби до еколога в която община живееш ама говоря жалба след жалба .Да си потплатиш задника от проблеми след това ако общината не взима мерки.
                  Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    А в Борисовата градина - стотици хиляди гарги. И врабчетата изчезнаха.
                    Побъркахме природата, това е ...(((
                    Гаргите, мили другари, са прелетни "пойни птички". У нас са много през зимата, защото идват от Матушка Русь. Вече е време да се връщат, където им се радват и много, ама много стихове и песни в прослава им съчиняват и картини им рисуват:
                    http://chillugy.narod.ru/Poetry2/Gra...iljetjeli.html
                    http://www.stihi.ru/2011/03/24/4357
                    http://www.proza.ru/2012/03/14/840
                    http://alexey-savrasov.ru/kartina/1.php

Не сме побъркали природата. "Побъркани" са може би представите за пойни птички, предвестници на пролетта на едни народи, ама те каквото си имат, на това се радват...
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Че аз 50 години живея там, нещо нямам спомен да съм роден в тоя пеизаж.

Коментар

Може и да са прелетни, като се сетя август колко много съм виждал на Балтика, а в Тюмень нещо не помня да ги е имало, ама може и да бъркам, че лятно време съм бил там за последно преди 33 години.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Че аз 50 години живея там, нещо нямам спомен да съм роден в тоя пеизаж.
                          Е-е-е-ех, така е, след една определена възраст човек започва да забелязва и други заобикалящи го неща, освен жените...
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X