Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руснаците пак ни изпревариха в борбата с двадесетолевките на пътя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Руснаците пак ни изпревариха в борбата с двадесетолевките на пътя

Източник : http://auto.mail.ru/article.html?id=40102
    В Тюменска област, по пилотен проект, "Катаджиите" ще получат 200 бр. нагръдни скрити камери, записващи паричните опити за отговор на въпроса "И сега какво правим?"
    Камерите ще са скрити в униформата на полицаите, с възможност за 8 часа автономен запис.
    Ако експеримента е успешен, камери ще се "монтират" най напред на всички полицаи в Тюменска област, а след това -може би и в цяла Русия.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

От: Руснаците пак ни изпревариха в борбата с двадесетолевките на пътя

Полицаите, които искат да вземат подкуп ще намерят начин камерата да не "види".
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Реален случай: колега кара по второстепенен път, спират го полицаи за проверка. Заяждат се за нещо (не стана ясно за какво точно).. казват му 'отиди отсреща в крайпътното заведение да вземеш 2 кафета и всичко е наред'.. влиза той, казва '2 кафета, моля', дават му ги '50 лева господине'...

чиста схема.

Коментар

Първоначално публикуван от basson Преглед на мнение
        Реален случай: колега кара по второстепенен път, спират го полицаи за проверка. Заяждат се за нещо (не стана ясно за какво точно).. казват му 'отиди отсреща в крайпътното заведение да вземеш 2 кафета и всичко е наред'.. влиза той, казва '2 кафета, моля', дават му ги '50 лева господине'...

чиста схема.
        Редовно ми се случваше по времето на Станишката.
        LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от basson Преглед на мнение

чиста схема.
          Същата схема работеше доста време и на караулката на излизане от София
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

И на излизане от Луковит беше така, като бармана пита полицаите ли ще черпиш и ти взима 20 лв. Майтапа беше, че някакъв рекъл не за мен са и си ги платил на редовна цена , занесъл ги на полицаите и си тръгнал. Куките влезли при бармана за пари ама .....
            Honda CR-V I 2000 г.
            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

На мен подобно нещо ми се случи на ОМВ-то на Г.М. Димитров .. спират ме две сигми ( и аз съм с мотор ) точно на входа на бензиностанцията и документи, второ, трето.. заприказвахме се за моторите, кой от какво е доволен, от какво не е... и след 10на минути по живо по здраво. Оставям мотора, влизам вътре - Добър ден, да ми развалите по левче?
              - За полицайте ли.... ааа да да ... разбира се.

Явно схемата е добре отиграна в избрани обекти на територията на цялата старна

Коментар

Не е нужно да са нагръдни. В Щатите проверката се извършва пред патрулката, на чието табло има камера. Ако няма от какво да се притесняваш заставаш си гордо пред камерата и си даваш документите на катаджиите. Не съм чул катаджии насила да са взимали пари...
                По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнение
                  Не е нужно да са нагръдни. В Щатите проверката се извършва пред патрулката, на чието табло има камера. Ако няма от какво да се притесняваш заставаш си гордо пред камерата и си даваш документите на катаджиите. Не съм чул катаджии насила да са взимали пари...
                  Няма как да застанеш гордо пред камерата предвид че седиш чинно на мястото си с ръце на волана. Излизане от колата - само по изрична покана на "катаджията", и по принцип "излез от колата" хич не е добра поличба...
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

С тая разлика, че в САЩ като им набуташ кинти на куките и ти щракват прангите и право в ареста, глоби простотии... ужаст... То за тва по филмите лошия ги застрелва, къде по-лесно би било да им бутне некой $, а . Ама и там сякаш взимат прилични заплати, а и не са презряни от обществото... Така де, поне не крадът на дребно по улиците. Та камери или не, ако не взимат повечко пари, не го виждам. Е има и доста читави и честни, но това нищо не променя... тряа се яде, а и шефа си иска %та...

Коментар

Има си начини за борба с корупцията, обаче няма интерес, защото парите се разпределят по веригата към шефовете...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Бе добре си е да я има опцията 20, 50, 100 лв. на място без други последици. Превантивния ефект е почти същия, но разправиите значително по-малко. На който не му се дават пари на полицаи и сега може да мине абсолютно безплатно. Трябва само след това да си плати полагаемата глоба в общината, да повиси по опашките в КАТ и да се прости с някоя и друга точка. Въпрос на избор просто. Кой как му харесва. Защо да няма опция
                        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Ами тогава какво обсъждаме как е в другите страни? Щом корупцията ни устройва...
                          По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

И като заговорихме за корупцията в другите държави се сетих за следната история... пърпоря си аз с мАторя по талянско и нещеш ли в подножието на алпите, делничен ден, насред няма и двулентов третокласен път - двойка карабинери. Как ме видеха ( или по-скоро чуха ) и размахаха слънчогледа. Бонджорно, документо нещо си... -Си, си... инглесе? -йес инглесе ... хъката мъката ама къде ти е хомологирането на ауспусите ( демек зайо, защо си без шапка ). -ми аз такова.. за сефте тука, така го купих, хал хабер си неам къде ми е хаманещото. -Ма то така не може, тука е Европата, знаеш ли колко е глобата? ( оп-пааа... познатата песен в италянски вариант ) -Че от къде да знам... -300 евра -въй въй въй, ритуално си посипвам главата с пепел, повече така няма да правя.
                            Седяха, гледаха ме гладно, въртяха се около мотора, пак гледаха гладно... накрая върнаха ми документите и "чао".
                            Та явно корупцията по органите не е само славянски патент

Коментар

що не им сложи 20 евра в паспорта, та да видиш дали е същото като при нас
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X