Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радари

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Радари

    Здравейте. Днеска пътувах Русе-София-Русе. Гледах да спазвам навсякъде ограниченията до колкото е възможно, а и доста мъгла имаше, та се налагаше даже и с 30-40км/ч да карам. Като се пребирах към Русе на магистралата между 2-ри и -3ти тунел има едно голямо спускане. Ограничението е 90км/ч. Бях се пуснал на 5-та без газ и колата вървеше с около 100км/ч.
    Въпроса ми е дали има още от старите радари в патрулките? Бях чулот някъде че не се ползват, но днеска на точно такъв радар ми заприлича и не ме спряха. Дали да очаквам снимка. А скоростта ми там беше с +10км/ч, не повече.
    С интерес обаче установих днеска че са махнали доста от малоумните ограничения на скоростта около Плевен. Сутринта беше мъгливо и си помислих че аз не съм видял знака, но на връщане видях че ги няма.

  • #2
    От: Радари

    Ако са били с радар и си превишил 10+ ограничението, е било редно да те спрат.. Камерите правят снимка след същото превишаване на скоростта.. Ако си бил отгоре очаквай писмо със снимка..

    Коментар


    • #3
      От: Радари

      Ограничението не съм го превишил с повече от 10км/ч. На километража ми показваше точно 100км/ч. Предполагам че това реално са по-малко от 100км/ч. Отделно доста други имаше който ме изпреварваха. Даже два камиона с прицеп (тирове, както ги наричат журналята, макар че от доста години много рядко се забелязва някой камион да кара под ТИР карнет) ме задминаха точно пред патрулката.
      До колко време идват снимките след нарушението? Преди около 2 месеца имах също съмнение че съм бил заснет, но все още не съм получил нищо.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X