Обява

Свий
Няма добавени обяви.

One car too far

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: One car too far

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
    Гледахте ли го?
    Това с въжето и газта си беше черешката на тортата..
    Пак пропуснах епизода!Някой знае ли къде може да се гледат повторенията?Или няма къде?Имат ли сайт Дискавърито?
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
      Пак пропуснах епизода!Някой знае ли къде може да се гледат повторенията?Или няма къде?Имат ли сайт Дискавърито?
      Нищо не си пропуснал!
      YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Утре от 3 часа СУТРИНТА или мисля, че в неделя има повторение от 15 часа.

А за играта, трябва да имаш Фацебук, което е прецакващото.
        Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Някой от вас участва ли им в играта ?
          Ква игра?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

http://tube.offroad-bulgaria.com/vid...99c2a9c9d0bbd2
            Качвам ги в нашата Туба на английски.Сега се боря с 5-ти епизод.
            Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
            Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
            0885 660 613

Коментар

При слизане от 2000 и нещо метра - пробил кабел на свещи и повредено жило на газта. Дори не ползваха лебедката. Не ми се връзва много.
              Постоянната смяна на кадъра като на рапърски клип - мен лично ме дразни. Направено е в стил "риалити", много приказки и малко мозък. Дори не видях офроуд. Язък за хубавата идея.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                При слизане от 2000 и нещо метра - пробил кабел на свещи и повредено жило на газта. Дори не ползваха лебедката. Не ми се връзва много.
                Постоянната смяна на кадъра като на рапърски клип - мен лично ме дразни. Направено е в стил "риалити", много приказки и малко мозък. Дори не видях офроуд. Язък за хубавата идея.
                Гледах две серии, тази в джунглата и визираната от теб и нещо ме избива на смях.Пообикалял съм тези места и имам представа, но този с карането по реката откровено ме разсмя. При перфектен терен около самата река тези се набутаха директно в най-трудното и опасно място за придвижване. ОК, приемам че трябва някакъв екшън да става но това ми е направо... В амазонската джунгла пък да се придвижваш с джип извън прокарани с доста сериозна пътностроителна техника!?!- мечта направо. Там транспортните артерии са реките. Интересно ще ми е ако някой вземе та им повярва и се бухне в джунглата с джипа, или пък в някоя река слизаща от върховете на Андите, кротко търкаляща си огромни камъни.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

От въпросния епизод най-много ме издразни следното:
                  http://tube.offroad-bulgaria.com/vid...2d063967f0a705
                  26:30-26:45
                  Бил тъкмо е слязъл по стръмния склон и казва на Гари: "Качвай се да тръгваме."
                  Това да съберат въжета, рапели, колани...
                  То е ясно, че с тях има поддържащ екип, но поне да бяха казали "Хайде да си съберем такъмите, че може да потрябват.", пък после да ги събират поддържащите. А то така лъсва колко е нагласено: Сценарий съшит с бели конци. Уж търсят от къде да минат, а всъщност карат по предварително набелязан маршрут. Ще минете през едно стръмно - сложихме ви рапелче. Ще спукате радиатор - сложихме ви яйца.

П.П. Любопитно ми е какво ще им се счупи по джипа в 5-ти епизод. Всъщност аз затова го гледам - от нездраво любопитство.
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Като всичко по телевизията и тука си има нагласено по сценарии, случки и препятствия. Гледам го предаването за фон покрай някоя и друга работа.
                    В тоя епизод какво заседанха в реката така и не разбрах, колата си продължи без проблем. Някаква драма трябваше да стане, но се получи много глупаво.

Коментар

Специално около засядането в реката, аз се загледах по брега наоколо - беше в пъти по-удобен за каране - равни неголеми камъни. Но пък, както казваш, драма трябва да има. Друго си е да кара неспециалистът по средата на неясно колко дълбока и бърза река с невиждащи се големи камъни и изсмукано от пръстите закъсване.

Коментар

Добре де, вие кво искате. Реални случки от живота? Драган закъсал пред вилата си и не може да излезе по некво никво баирче щото не си познава колата? Еми скука шъ е бе ))
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Може и нещо с образователна цел. Оффроуд училище, например

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Ква игра?
                            Като влезеш във форума над снимка на деня има някакви реклами и пише участвай в играта на.... и т.н. Отговаряш на някакви си въпроси и можеш да спечелиш курс по оф роуд обучение, камера Го про, или там още нещо, забравих го.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Като влезеш във форума над снимка на деня има някакви реклами и пише участвай в играта на.... и т.н. Отговаряш на някакви си въпроси и можеш да спечелиш курс по оф роуд обучение, камера Го про, или там още нещо, забравих го.
                              Хъм, курС надали ама виж ено гопро никак нема да му се разсърдя

ПП Я дайте директен линк, че нещо ми отваря секви други реклами

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Добре де, вие кво искате. Реални случки от живота? ...
                                Що бе? Щеше да е интересно да пуснат някое кадро в профил на спускането. Може и в малко по-общ план.

А другото също би било интересно, ама в хумористичния раздел.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X