Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднатата магистрала.Или как тихомълком изчезнаха 20 километра магистрала!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откраднатата магистрала.Или как тихомълком изчезнаха 20 километра магистрала!

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    Е как точно това ни помага да крепим положението! При условие, че внасяме повече пари в европата, отколкото взимаме - това се явява едно от съществените основания на "положението". Като вземем предвид и сума разни други косвени негативи и-и ...отиде коня у ряката.
    Аз и горе казах - проблема не е в нямането на пари, а в краденето им до последно. И понеже няма как да не си платим членството, няма и как да ги откраднем. А после като уж ни ги връщат през програмите, има някакъв контрол, или кръцват кранчето, сещаш? Нас като ни оставиш на самоконтрол се осираме.

Магистрала "Люлин" започна от нула преди няколко години. На остатъка от "Тракия" в момента ние наблюдаваме единствено заключителния етап от целият цикъл (той вярно е най-ефектен за пред публиката) започнал преди четирийсетина години (ако ще трябва да правим аналогии с "Люлин" по време).
    Не говоря за Люлин, а за продължението и от кръговото на Перник нататък. Иначе казано - пътя за Дупница. 20 километра се строяха дълго и напоително, 3 пъти спираха, и няколко пъти откраднаха парите, като накрая на всичкото отгоре не е и магистрала. Ето така строим като няма кой да ни шока репите редовно.

ПП: Въпросното, за което говоря, май се води "магистрала Струма".
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Откраднатата магистрала.Или как тихомълком изчезнаха 20 километра магистрала!

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Че какво толкова им е невероятното?
      Абе вие се отплеснахте само за магистрали бе. А аз имам предвид това, че пътищата не са само магистралите. Като рекох за Тато имах предвид асфалтови пътища до диви балкански села, а и не само. Е сега няма кой да го направи щот ..., не знам що (сигурно на никой не му пука за малкото останали хора на такива места). Е. С малки изключения (кат примерно пътя към Белчин, ама от там е Симеон Пешов, па и Първанов дет се вика си го направихме "селски"). Та така. А сега аз живея почти в центъра на София, ама няма кой да запълни дупките по улицата пред нас и околните също.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

И скъпа не е изобщо - даже като утвърдена тривиалност е по-евтина от болшинството съпоставими технологии. А през `90-те, тя обективно си е била скрап и няма особено значение какво точно се е случило с нея.
        "Абе и ти си прав, ама не е точно така." Повдигателна техника от такъв калибър е скъпа за придобиване, поддръжка и ползване. В случая говоря единствено за тази на Витиня, закъдето имам хабер. Иначе технологии и практики утвърдени до тривиалност-бол, ама в учебниците и ютуб. Като излезем в българската реалност се оказва проблем едно читаво редене на тротоарни плочки или полагане на настилка на квартална улица, която да издържи 2 зими. Предполагам тука пишем само хора практици, нали?

Коментар

И сега и аз ли да чакам честитки?
          Че камери не видях, но се движих на автопилот със скорост 150-120 км/ч през цялата магистрала, а през тунелите-100.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ако е било вчера - нямаше камери.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              А в необозначената вектра а?

Коментар

Между двата знака за край (38-ми км.) и начало (17-ти км.) на магистрала нямаше спрял в аварийното автомобил, виж ако е бил в движение (от къде пари за гориво) е друго нещо.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Колеги с така коментираната тема дали не рискуваме да ни "затворят" хубавия форум предвид на случващия се повсеместен контрол на печата и другите медии все пак се коментира "свещенната мантра Бокова", т.е. магистралите. Това, че ще има цяла магистрала със съмнително качество май ще доведе до тотална липса на трето и четвъртокласни пътища, които водят до най красивите места в нашата страна. Истински сериозния транспорт за всяка смислена държава е ж.п.транспорта, но кои да го обясни на сегашните управници!

Коментар

Това със затварянето на форума не го виждам как ще стане, ако и власт имащите в момента..!

Коментар

Две страници коментари и го обърнахме в грешна посока...имало ли камери и дали са ни снимали...
                      А според мен важното е кой гений и защо е наслагал знаците. Колегите от медията няма ли да се "самосезират"?
                      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
                        Две страници коментари и го обърнахме в грешна посока...имало ли камери и дали са ни снимали...
                        А според мен важното е кой гений и защо е наслагал знаците. Колегите от медията няма ли да се "самосезират"?
                        Ясно е защо - нали до Варна няма да е магистрала , а скоростен път, значи е започнало строителството му със слагането на тези знаци по бившата магистрала, построени са вече 21 км. Да го наречем ЛОТ 1. Само не се чу нищо за откриването му.
                        Ясно е и кой гений - родният.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                          На 04.08.2012 г. около обяд в посока София и късния след обяд към Варна.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Каква е причината за тези ограничения?Липса на мрежи.Но те липсват и на Тракия и на Хемус в други участъци.Лоши фуги на мостовете.Ремонтираха ги преди 4 години с цената на кански задръствания през лятото.Нарушена конструкция на мостовете.Защо тогава изобщо има движение по тях.
                            Или попълване на бюджета.Коя от всичките е най-логична?
                            Аз мисля, че е най-разумно институцията ,която е взела това решение да намери начин чрез медиите да го направи публично достояние.Иначе остава убеждението у хората за действия по "тъмна доба" и на наш гръб.

Коментар

Не са оградите.
                              Специално гледах за това като минах в понеделник. Имаше само на едно единствено място полегнали 2 кола но без реално разкъсване на мрежата.
                              Това от дясната страна като се пътува към София.
                              Отделно самия релеф там е такъв, че не виждам и от къде ще се вземат тия животни...после имат да прескочат ограда, мантинела...
                              Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
                                Не са оградите.
                                Специално гледах за това като минах в понеделник. Имаше само на едно единствено място полегнали 2 кола но без реално разкъсване на мрежата.
                                Това от дясната страна като се пътува към София.
                                Отделно самия релеф там е такъв, че не виждам и от къде ще се вземат тия животни...после имат да прескочат ограда, мантинела...
                                В другата посока има и скъсана ограда, и счупени колове, и изобщо липсваща ограда. Специално гледах, щото ми неше малко чудно като как така на магистрала ще има ограничение 90 + знаци за преминаващ добитък.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X