"Дефиниция":
Не видях да има подобна тема, пускам я, защото преди време ми направиха подобна постановка, само, че не им се вързах "да се оправяме", а им теглих една (заплашителна) майна
и тъй като не видях да ми има нещо на колата, то си и нямаше нищо, си отидох... Оказа се обаче, че разочарованите постановчици викнали КАТ и ... знаете (чл.171, ал.1, т.5 от Закона за движението по пътищата). Но - за бай Боголюб, както може би се досещате от една друга тема
, това са бели кахъри
Оказа се доста популярен бизнес в страните от бившето ОНД. Ето и съвети, как да не попадаме в такава ситуация:
Четох също, че джипките са особено подходяща жертва, защото твърдят, че си ги ударил с гумата си
, по-незабелязано могат да ти фраснат колата с шише минерална вода, за да чуеш удар и да отбиеш, имаш по дефиниция доста дребни драскотини, които те обявяват, че са следствие на ПТП-то и т.н.
На някой случвало ли му се е нещо такова у нас ?
Не видях да има подобна тема, пускам я, защото преди време ми направиха подобна постановка, само, че не им се вързах "да се оправяме", а им теглих една (заплашителна) майна

Оказа се доста популярен бизнес в страните от бившето ОНД. Ето и съвети, как да не попадаме в такава ситуация:
Четох също, че джипките са особено подходяща жертва, защото твърдят, че си ги ударил с гумата си

На някой случвало ли му се е нещо такова у нас ?