Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полигон/Плац за пробване на джипката/гумите в снега - къде в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полигон/Плац за пробване на джипката/гумите в снега - къде в София?

Имаше тема по въпроса миналата година обаче е изчезнала твърде назад и не я намерих.
    Аз обикновено си опреснявах зимните умения на полигона да ДАИ в Хаджи Димитър - обаче явно са продали парцела и сега достъпа до площадката е блокиран.

Дайте идеи за място, където може малко да се поразвърти човек без да удари нещо и без дойдат куките на втората минута.

От: Полигон/Плац за пробване на джипката/гумите в снега - къде в София?

На първата срещната поляна извън пътя!
    0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

При дядо Владо в Костинброд е мястото.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Има полигон на ОСО в Овча купел. Близо ти е. Пада се условно зад "италианеца". Мисля, че е на ул."Орчо войвода". В карето ул. "Земляне", бул."Овча купел" и бул."Президент Линкълн". Дали работи или е приватизирано е друг въпрос.
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Стоилов Преглед на мнение
          На първата срещната поляна извън пътя!
          Не се бях сетил...

Целта не е да се завра в калта, при това с риск да попадна на някой камък под снега, а да си припомня поведението на колата върху заснежен/заледен асфалт, основно за да не стане беля по нормалните пътища.
          Отделно - джипката я карам само от 2 000 км - така че още сме на Вие... и освен това - за първи път карам кола със основно задно задвижване, което се държи тотално различно на хлъзгаво.

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
          Има полигон на ОСО в Овча купел. Близо ти е. Пада се условно зад "италианеца". Мисля, че е на ул."Орчо войвода". В карето ул. "Земляне", бул."Овча купел" и бул."Президент Линкълн". Дали работи или е приватизирано е друг въпрос.
          Ще мина оттам утре. Благодаря!

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
          При дядо Владо в Костинброд е мястото.
          Бе канех се да мина оттам още като я купих преди 2-3 месеца, обаче той нали имаше някакви приключение и прецених, че няма да му е времето. Ще остане за новата година явно, че другата седмица ще карам изпит за С кат. и ще трябва малко да се поупражнявам с по-тежко МПС.

Коментар

ако намериш около ОВча Купел кажи, че и аз днес се ошашках като ми засвяткаха разни жълти лампи (VDC) и компа ми отнема газта сам

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              че и аз днес се ошашках като ми засвяткаха разни жълти лампи (VDC) и компа ми отнема газта сам
              Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
              Бе канех се да мина оттам още като я купих преди 2-3 месеца, обаче той нали имаше някакви приключение ........
              Елате, елате, може и през празниците......а онези от "другия купон" са без значение
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
                Не се бях сетил...

....................................... другата седмица ще карам изпит за С кат. и ще трябва малко да се поупражнявам с по-тежко МПС.
                Туй защо? Да не си сбъркал УАЗ с КРАЗ?

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                ......... и компа ми отнема газта сам
                По-неприятно е, когато компът дава газ! Проверено! Тогава си е приключени за шЕфьори, които са карали / и са се учили на/ класически автоНобили.

ПП Това с полигона за водачи с над 10г стаж е емоционално успокоение!
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Аз мойте техники ги тествам в Бояна на едно място където има всякакв вид препядствия и няма никакъв проблем от страна на полиция и живущи наоколо.Ако някой му е близо и удобно мога да го заведа

Коментар

Веднага се сещам за паркинга на симеоновския лифт (ама вечер, като затвори лифтът) и панчаревския полигон. Ама и двете места сигурно са пълни с дрифтери с бегачки.

Коментар

И паркинга на Бонсови поляни. Вечер би трябвало да е съвсем празен.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Туй защо? Да не си сбъркал УАЗ с КРАЗ?
                        КРАЗ с C категория кара ли се? Не идва ли тежичък?
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          КРАЗ с C категория кара ли се? Не идва ли тежичък?
                          А с коя друга?

Коментар

"D"

ПП: Погледнах. С "C" се кара всичко товарно. Сори за офтопика.
                            Последно редактирано от sparkybg; 23-12-11, 01:15.

Коментар

сега се сетих, хем го бях писал и в предишната тема.

бившия паркинг на завод 6-ти септември (дано не бъркам името) абе като се спускате по Житница от Красно село в посока Овча купел, в дясно, преди светофарите. ако пропуснете , на светофара пак в дясно, посока Красна поляна и след 20м. има прелез през трамвайната линия и пак се стига до там,

асвалт е и е празно...... даже има импровизиран полигон за учебни коли........аз смятам да го посетя днес по някое време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X