Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щета върху паркирана кола в чужбина (ЕС!)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щета върху паркирана кола в чужбина (ЕС!)

Здравейте, миналата седмица при паркиране на колата ми , закачих с джантата калника на една спряла кола с Австрииска регистрация.
    Моя Мерцедес е регистриран в България НЕ на мое име по обясними причини.
    След като закачих тази количка , се развикаха някакви женици и бях приканен да отида в полицията и да съобщя за случая.
    От там ми извадиха нещо като протокол , на който пише , че в хХ часа съм ударил спряна кола на едикоя си улица с едикой си регистрационен номер.

Всичко точно, имам си зелена карта, гражданска отговорност, КАСКО нямам но пък и нямам щети от паркирането ми.

Къде трябва да докладвам за случая , за да може пострадалия да си задвижи застраховката и съответно да му бъде оправена щетата?

Гражданската отговорност е направена в Булстрад , Vienna Insurence Group , но по документите ми , не намерих никакви Факс номера на които да докладвам за случая.

Някакви идеи ? Щото днес ми звъни някакъв застраховател австрииец (явно от ударената кола) и почва да ми говори за някакви адвокати и тнт.
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

От: Щета върху паркирана кола в чужбина (ЕС!)

Вътре в зелената карта има Виенски адрес. Scharzenbеrgplatz 7, A 1030 /+43 1 711 560

Коментар

Преди около година на паркинг на Канарите откъртих половината предница на един голфаджия без никакви щети по моята кола. Джипа ми е с БГ регистрация. Извикахме ченгетата, които направиха протокол след което ми обясниха, че неговите застрахователи се оправят с моите и аз повече ангажименти по случая нямам.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Така и би трябвало да бъде, след като ти вземат номера на полицата и името на компанията - застраховател. Нали за това си плащаш, за да не търсят теб. В този дух на мисли, просто дай горните данни на този , дето ти е звънял по телефона и да се оправя.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Говорих днес със застраховател от Булстрад , само зелената карта и те да се оправят.
          Обадих се на тоя "плашещия" дето ми звънна сутринта по телефона и се разбрахме да му го пусна по Факс и той да си се оправя.

Интересното беше в полицията, като го питах оня новобранец, да му дам и зелената карта, той каза, че не трябвала

Няма само аз да плащам ... 3 години нямам нито едно провинение с колите ми ... да платят малко и те

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
            Интересното беше в полицията, като го питах оня новобранец, да му дам и зелената карта, той каза, че не трябвала

Ти още ли не им разбра номерата на оситата? Там държавната и общинска служба е с абонамент! По закон трябва да имат над 10% олигофрени и тем подобни на щат. Да си видял неариец в сметоизвозването?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Ти още ли не им разбра номерата на оситата? Там държавната и общинска служба е с абонамент! По закон трябва да имат над 10% олигофрени и тем подобни на щат. Да си видял неариец в сметоизвозването?
              Има има, достатъчно тъмни балкански субекти като познат мой със сръбско име Любиша и австрииско Волфганг а той горкия прилича на далечен племенник на цар Киро

Поздрав за хората знаещи немски:

Утре им пращам факс ... и забравям за случая

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X