Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИНА

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИНА

Ние сме си ВИНОВНИ!
    Страхливи сме си - тичаме като овци да сменим номерата , паспорта , и какво ли още не..Те пробат - ние си траеме и дай още отгоре.
    Това е истината - всички знаем че сме прекарани , ама "нали е редно"
    Просто без причина-изтекъл срок или загубване или просто негодни /скъсани,унещожени/ никъде по Света не те карат да вадиш от Джоба си ,защото на някой Депутат това му е бизнеса .Даваш рекет за едно , после малко време те оставят и пак отново искат за нещо друго - да имаш време да посъбереш някой лев и те съответно - да си ги вземат!!
    sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

тука сме на два отбора - НИЕ ------> ДЪРЖАВАТА...
      Докато е така, нито държавата ще я бива, нито пък ние ще сме ОК.... А причините са, че управлението на държавата от години е мафия. Изпълнителна-->законодателна-->съдебна--->журналистическа--> обща мафиотска структура. Четирите власти се прикриват и защитават една друга срещу средно статистическия българин. Има толкова много абсурди, че ако вземем да ги изброяваме ще претоварим форума.... Но какво е решението - аз специално не се сещам....

Коментар

До: Re: ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИНА

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Подигравки бол в Булгаристан,

За изтекла книжка сега съм спрян от движение за повече от месец...

1 месец чакане на досие от провинцията за да стигне до София
        + х дни изготвяне на нова книжка

Няма шанс за ускоряване на процедурата или издаване на временно свидетелство..

А ако семейство ми висеше на врата и бях таксиджия или карам маршрутка или доставям стоки - жив съм загинал, е верно е, че не съм си забелязъл кога ми изтича книжката...
        Поздрави
        ако семейството ти зависеше от книжката, нямаше да чакаш да изтече...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Незнам за вас, но в моите представи някой, някъде там в удобното кресло стои и ни гледа как живуркаме, гледа ни... гледат ни ... и в техните очи ние не сме нищо друго освен дойни кравички.... е и козички.... и то много послушни и покорни.... и чакат само да дойде време да ни издоят - за пореден път!!!!!
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Що ли имам подозрение, че правилата на форума забраняват поставянето на опция, която да събере 99.9% от гласовете?

Коментар

Който не желае да плаща за нови документи и смята, че не му се зачитат правата да намери съответната точка от конституцията и да пусне в Страсбург едно дело срещу 3 хил. Като ни накарат да си сменяме принудително документите може всички съфорумници да спретнем едно дело на държавата. Хем ще минем тънко хем ще си извоюваме правото.
              Но доколко знам, няма да има принудителна смяна този път.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                Действително ,в Полша преди години след като увеличили цената на бензина с 30% ,техният шеф на съюза на автомобилистите в Полша призовал гражданите всички вкупом да си върнат в тамошният КАТ регистрационните табели.Резултатът бил ,че не само върнали цената ,ами я намалили с 10% от това което е било преди увеличението.Примерът го давам ,не толкова колко са организирани били поляците преди време,а колко овчедушни сме ние.Някой да знае какво стана с делото СБА срещу рекета в КАТ за табелите?Нищо .Прекратиха го тихомълком поради липса на правен интерес .Табелите са вече сменени.
                Темата за овчедушието и примиреността на българина е болна.Когато стане нещо такова, всеки роптае, псува призовава към неподчинение ( вкл. и аз ) но дотам.ЗАЩО?ЗАЩОТО няма лидер, който да поведе хората.Години наред лъгани от кого ли не, българите не хващат вяра на никой и с право.Чакаме Месията.Преди Царя, сега Бойко, ама гроздето било кисело.Кой би повел българите на протест? Ами че всички управници, опозиция и синдикални лидери са крадци, мошеници, дерибеи, лапачи, авантаджии, измамници, пиявици и т.н. ама ние си ги избрахме.
                Вдигнаха акциза на горивата, пред бензиностанциите опашки.
                Вдигат тока пенсионерите от пощата в енергото.
                Валето топлото - милиони на квадрат по телевизията пищят -Искаме парно!
                Гадна работа.По-гадно е че всички, и аз, участваме в тая простотия наречена бЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
                  ЗАЩО?ЗАЩОТО няма лидер, който да поведе хората.Години наред лъгани от кого ли не, българите не хващат вяра на никой и с право.Чакаме Месията.
                  Ами да си изберем един от форума със жребий и да видим колко сме честни. Ще си спретнем офроудска партия...
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Да си напиша и аз подигравката с мен от тия дни. Та трябва ми бележка от прокуратурата че не се интересуват от мен. В понеделник много трудно се измъквам от работа около 11 часа, отивам в една банка , плащам си двата лева за бележката и двата лева такса на банката за превода на предните два лева. Отивам в прокуратурата, минавам през метал детектора както винаги с проблеми зарадо металните пластини в обувките ми, намирам с доста зор вратата. Чукам, ама нъц, никой, отивам на гишето при полицая на вратата и питам, абе тука за една бележка... . Човека ми казва "Ами те работят от един до три." Така, вторник е. Решавам че днес е деня, стартирам в 13:30, пак трудно се измъквам, пак трудно минаване на гишето, поне знам къде е заветната врата, отивам чукам , да ама не, нъц. Отивам пак при униформеното от понеделника и питам" Абе тука за една бележка..." и то "ами те работят от 1 до 3, ама САМО понеделник, сряда и петък. . Позеленях, ама нищо не казах. Днес , сряда в 13:30 там, нареден, ама за да стигна до тая врата има една междинна която затваря коридора. Влизам, пак през детектора, и тая врата на вътрешния коридор заключена . Познавам сградата, и минавам през служебния вход, почти стигнал до вратата някой ми вика, Алоуу, Господине... . Обръщам се и какво да видя, това човече с фуражката от понеделник и вторник ме гони и започва да ми се кара как така съм минал през служебния вход. Явно физиономията ми е била достатъчно красноречива защото не продължи повече. Влизам във заветния кабинет и там една лелка седи на едно бюро, до нея една друга лелка и разискват списание блясък. Казвам, за служебна бележка. Тя без да ме погледне ми казва, а платена такса имате ли? Аз обаче съм подготвен и казвам "Да" на което тя вдига учудено глава. Никъде няма отбелязано че трябва да имаш платена такса. Давам си молбата, тя я вкарва в една папка и ми казва да дойда след десет дни, навежда глава и двете пак се вглъбяват в списанието защото тежък е работния ден от един до три, три дни в седмицата....

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Да си напиша и аз подигравката с мен от тия дни..... защото тежък е работния ден от един до три, три дни в седмицата....
                      Така е защото партиите раздуват щата за да имат сигурни гласове, иначе нали разбирате... аууу ами сега ако ги махнат наще аз кво ще правя... къде ще ми плащат да си лакирам ноктите...

Тъпото е че им плащаме ние заплатите... но леко-полеко европа ще ни вкара у коловоза и като легнат по корем партийките ще се опрай народа... обаче на тех им е бая лифта и ще трябва да почакаме
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Влизам във заветния кабинет и там една лелка седи на едно бюро, до нея една друга лелка и разискват списание блясък. Казвам, за служебна бележка. Тя без да ме погледне ми казва, а платена такса имате ли? Аз обаче съм подготвен и казвам "Да" на което тя вдига учудено глава.
                        Кеф, прецакал си я!!! Тя се е надявала да те отработи по обичайния способ.
                        Сега ще започнат да искат и ксерокопие на бележката за платена такса. Обаче има едни малки копири на CANON , ако си извадиш такъв от чантата , направо ще получи апоплектичен удар ))))
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                          ... но леко-полеко европа ще ни вкара у коловоза...
                          Колега, нашата бюрокрация и корупция са тимуровска команда, сравнени с европейските...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Колега, нашата бюрокрация и корупция са тимуровска команда, сравнени с европейските...
                            Верно е , но европейците стрижат овцете, а нашите ги дерат.
                            Затова и средностатистическия европеец, има манталитет на щастливо подстригана овца, а средностатистическият българин се изживява като вечно прецакан Хидалго.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Никакъв Европейски съюз, никакво друго средство - ние сами трябва да си оправим нещата. Европейският съюз е причината да затворим реакторите на АЕЦ, при условие, че имат още 10-на години експлоатационен период. Та не си мислете, че ще имаме полза от ЕС.
                              Решенията са няколко и едното вече е в ход - знам за малко над един милион българи, които си живеят и работят в чужбина и си имат привидно щастлив вид там. Просто след време смислените хора ще си намерят местенца, където се чувстват удобно и тук ще останатсамо онези, които нямат преспективна визия за света - тях да ги дерат и доят.
                              Сещам се за едно изказване на баща ми преди доста години: "Комунистите твърдяха, че западните капиталисти експлоатират зверски своите работници, а тук се грижим за тях. Да, но те не казват, че въпросните капиталисти заплащат на "експлоатирания" работник 75% от това, което той заработва за работодателя си, а тук ние получаваме едва 25% от заработеното от нас."

Коментар

Малко се отметна темата, ама във връзка с поста на optron да кажа нещо:
                                1983г. бях на работа в Либия. Инвеститорът на обекта превеждаше на нашите работници 1230 $ месечна заплата. От "Техноекспортстрой" ни даваха 105 $ Да казвам ли, че си плащахме, по 30 $, храната в стола!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X