Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за гуми - зимни през лятото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за гуми - зимни през лятото?

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
    Хей,от доста години,предпочитам да карам само със зимни гуми.Един комплект нови,изкарват без проблем 2 зими и 2 лета,на 3-тата зима пак нови и така.Точно,когато през лятото ти се наложи да те бутат или дърпат по някоя полянка или локва,си спомняш за грайфера на зимната гума...А и това,че сцеплението на зимна гума през лятото е слабо - не е вярно.По-бързо влиза в час гумата,а ако не караш агресивно изобщо няма да разбереш какви гуми имаш на джантите си!
    Kолега с тези зимни гуми пробвай да минеш Обзор-Слънчев Бряг при 35 градуса и друга песен ще запееш,вярвай ми.

Коментар

Надувайте 3-4 десети в повече и по-бавно в завой. За града съвсем без проблем. А при дъжд ще има и плюсове.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от VANKOO1979 Преглед на мнение
        Kолега с тези зимни гуми пробвай да минеш Обзор-Слънчев Бряг при 35 градуса и друга песен ще запееш,вярвай ми.
        И що мислиш,че не съм...!?Говоря за съвсем разумно каране в рамките на всички ограничения.Ако започнеш да търсиш границата на възможностите си и тези на автомобила,гумите се превръщат в най-незначителния ти фактор.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
          И що мислиш,че не съм...!?Говоря за съвсем разумно каране в рамките на всички ограничения.Ако започнеш да търсиш границата на възможностите си и тези на автомобила,гумите се превръщат в най-незначителния ти фактор.
          За мен гумите са основен фактор,защото и да не караш екстремно,понякога се налага да спираш екстремно.От гуми и спирачки икономий не се правят.Каквато и да е колата,ако ще и 5 ABS-a и ASR-а да има ,контакта и с пътя е само през 4-те галошки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X