Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страничен удар на лек а-л в Джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Страничен удар на лек а-л в Джип

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
    знам, бил съм в такава вектра
    Бу не ти личеше да си полосък колкото лист хартия
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

от години си водя една бегла статистика и съм стигнал до извода че и при по тежките ПТП та с участието на джип та макар и ранени пасажерите в джипа оцеляват,макар от возилото и нищо да не става. БЪДЕТЕ ЖИВИ ЩОТ МНОГО ЗДРАВИ СИ ЗАМИНАХА.

Коментар

удара беше по - лек .... от трамвай ...
        drive alive

Коментар

удара беше по - лек .... от трамвай ...
          втори живот живееш...
          Последно редактирано от Plamen Alexandrov; 08-06-12, 15:37.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

има нещо такова, лошото е че не карах аз тогава ...

аз принципно не харесвам много колите без ролбари
            drive alive

Коментар

При положение,че си жив и здрав не виждам сто се оплакваш от вектрата...
              интересно как би изглеждала някоя лагерница от тея дето ги използват за таксита ... я тико я матиз (все коли които не можеш да видиш в нормалните европейски страни точно поради тази причина липса на безопасност )

Коментар

интересно как би изглеждала някоя лагерница от тея дето ги използват за таксита ... я тико я матиз (все коли които не можеш да видиш в нормалните европейски страни точно поради тази причина липса на безопасност ) [/QUOTE]
                За страничен удар нямам наблюдения.Виждал съм Матиз ударен отзад,задните калници се бяха пъхнали под задните врати,а задните врати,под превните,пода беше крив под седалките,и на тавана имаши деформации.Тези колици от катастрофа пр която но нормална кола ще са ожулени броните си превръщат в купчина скраб.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Споко бре, ти пък сега вземи се обиди... говориме истината. Черокито има много недостатъчи но този "не е джип" не е от тях, признай си
                  извинявам се признавам че с подходящите ,високи и хубави гуми черокито има много добро поведение извън пътя,за разлика от повечето може да поддържа и доста висока скорост ,също не съм съгласен с повечето които казват че VM е лош ,просто се прави трудно и не държи на продължително гоннене в четири-четри и пестин оборота но купето има определен ресурс от километри и усуквания ,за 97 година одлепено предно стъкло не звучи добре ,за мен това значи че ми бяха спукани пункшваисите на купето
                  Последно редактирано от isuzo; 18-04-07, 08:24.
                  МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение
                    При положение,че си жив и здрав не виждам сто се оплакваш от вектрата...
                    интересно как би изглеждала някоя лагерница от тея дето ги използват за таксита ... я тико я матиз (все коли които не можеш да видиш в нормалните европейски страни точно поради тази причина липса на безопасност )
                    За Тикото не зная, но Матизът се представя много убедително на краштестовете. Освен това съм виждал як удар на матиз в ИФА и пилотиращата го гъска просто излезе от него..естествено матизът е скрап.. А на доста вектри или кадети им трябва лек удар за да се разпаднат - китът не е много здрав елемент.
                    Според мен заварената рама на черокито при ПТП е + защото в някои случаи купето се откача от шасито и става още по-голямо мазало...
                    все пак пътниците са по-ценни от колата в повечето случаи.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

има нещо такова, лошото е че не карах аз тогава ...

аз принципно не харесвам много колите без ролбари
                      спасило те е това, че трамваите се движат бавно...
                      що не вземеш най-якият си джип с №-бр бул/рол-бари и се заложи на тр.№20 някъде под румънското посолство, където се движи с 80кмч... ще има да ти търсят чарковете...

няма толкова голямо значение дали е кола или джип, по важно е да е по-нов/тежък модел...
                      например един нов пасат е 1500-1600кг - кажи речи колкото един УАЗ, лимузина от типа на БМВ 7-ма серия или МВ S-клас отива и над 2000кг - за какво говорим? Като те джасне с 80-100км и в кабината на ТИР да си пак ще те убие...
                      имаше такъв случай преди години - челен удар на волга в ЗИЛ- шофьора на ЗИЛ-а /също/ загинал на място...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Яд е за човека , останал без джип . А за сравнение по проходимоста между Исузо и Чероки бих поспорил кой е по-проходим . Имал съм Исузо сега карам другото и съм по-доволен . Там дето ходя Jeep-а се държи доста по уверено и спокойно .
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Яд е за човека , останал без джип . А за сравнение по проходимоста между Исузо и Чероки бих поспорил кой е по-проходим . Имал съм Исузо сега карам другото и съм по-доволен . Там дето ходя Jeep-а се държи доста по уверено и спокойно .
                          Е, чакай, ти имаш Гранд 4.0 какво го сравняваш с Трупър

Коментар

трамвая се движеше с 5км/ч а вектрата стана като банан. ако има ролкейдж в колата нещата са по - различни, това имах предвид, а не лъскави брони от никелирани тръби от прахосмукачка

иначе при катастрофите това дали ще оживееш или не е въпрос само на късмет. познавам хора оттървали се с драскотини при удар с 200 км/ч + и други които са лежали по болници от леки удари с не повече от 60 - 70.

джиповете са по - сигурни, когато някой те блъсне с лека кола, но са по - опасни защото са по - неуправляеми и като цяло по - често участват в катастрофи .... абе цялото е божа работа.
                            drive alive

Коментар

джиповете са по - сигурни, когато някой те блъсне с лека кола, но са по - опасни защото са по - неуправляеми и като цяло по - често участват в катастрофи .... абе цялото е божа работа.
                              По-често участват в катастрофи може би за това , че дават прекалена самоувереност на водачите им . Да не забравяме и факта че, с изключение на хорота запалени по оффроуда по тази или друга причина , ЖИПА беше най-мутренския автомобил с соответна подготовка или по-скоро без нея на водачите . С две думи проблема е в гарнитура между волана и седалката . А и в даден случай Джипа участва в катастрофа без да я предизвива .
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

При сравнително леки удари джипът е по-малко уязвим, но при такива с висока скорост в нещо по-масивно не бих заложил на него. Зоните на деформация са значително ограничени от твърдото шаси. Колите от висок клас са по-сигурни на теория, но на практика нещата опират до късмет. Катастрофирал съм с интеграле с висока скорост и против всякаква логика останах жив и здрав. С джипа всичките ми удари са били отзад и недотам силни, така че последствията си бяха изцяло за сметка на удрящите се в тегличалеки коли (вкл. полицейска астра когато спрях на зебра)
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X