Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Психотест при наказание за шофиране в пияно състояние

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Психотест при наказание за шофиране в пияно състояние

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...astoyanie.html

Не следя особено промените, ама то не може да им смогне човек, особено тея за движение по пътищата сякаш всеки ден ги променят.
    Та от видеото/статията става ясно, че ако са те хванали да шофираш пиян и ти вземат шоф. книжка за да си я върнеш минаваш на психо тест.
    За някои се окзава доста труден тоя тест. Лошо, че някои остават без "хляб" ама да са мислили преди това. Като се има предвид и нарастващата неграмотност има голяма вероятност доста хора да се простят с книжките си, е стига санкциите да се отнасят за всички по равно, което по нашите географски ширини е леко неизпълнимо .
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

От: Психотест при наказание за шофиране в пияно състояние

2,68 промила, това казва всичко.
    По-добре тоя да обикаля България без книжка, отколкото някоя почернена майка да обикаля съдилищата за да го съди.

Коментар

Чинел, това е ясно. Въпросът е къде се намираме. А понеже се намираме тук, думичките "допълнителни санкции" и "допълнителни процедури" значат само едно - допълнителен корупционен вектор.

Коментар

Това май не е ново правило,имаше го в някаква форма и преди.
        Психотеста хич не е труден и всеки нормален човек ще го вземе без проблем(карал съм го над 5 пъти по други поводи).
        А за човек, който се качва кьор кютук пиян зад волана,знаейки че освен живота си и живота на другите рискува и поне работата си, трябва да има и тест в психиатрия според мен.
        Според мен, дори е добре да се въведе и такова изискване за всички кандидат-водачи независимо от категорията.Обаче да работи в действителност въпреки "нашите географски ширини".
        А тоя от статията не заслужава въобще книжка–явно не е идеалист,а пък решил да се жалва на всеослушание, вместо да си е платил на когото трябва–следователно освен луд, е и много глупав.
        Извършил престъпление, наказват го според закона и той се оплаква...За такива е измислен "арменския поп".
        Чудно ми е, как въобще е взел същия изпит преди време, защото би трябвало да го е държал за категория, ако с това си изкарва хляба.

P.S.То е ясно, че професионалните шофьори трудно биха взели златен талон,ама такива изцепки като на тоя, са си дело само на малоумници.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
          .
          .....
          Чудно ми е, как въобще е взел същия изпит преди време, защото би трябвало да го е държал за категория, ако с това си изкарва хляба.

....
          Ами незнам за "бакшишите" дали се иска психо, може да е шоФер на някой бус, там също си само любител.

Аз теста не си го спомням много добре, че отдавна го минавах, ама го минах с едно ходене, въпреки, че от както изкарах "С" така и не съм се качвал да карам такова превозно средство

п.п. Сетих се за един дето го знам. Та тоя заложи родната си къща, в която всъщност живеят и родителите му, взе нов камион на изплащане и стана международен шофьор, ама доста често си кара пиян из околията и селата. Да му се чудиш на акъла. Като се напие в кръчмата и сменя евро за лев 1/1. Ама то от такива пази боже.
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
            А за човек, който се качва кьор кютук пиян зад волана,знаейки че освен живота си и живота на другите рискува и поне работата си, трябва да има и тест в психиатрия според мен.
            Интересно, защо да се прави още веднъж нещо излишно? Животът е най-добрият тест и обикновено не се прави навсякъде, само защото е скъп. Сядането да караш си е тест всеки път и ако си пиян, значи НЕ СИ ГО ИЗДЪРЖАЛ. Това, че я няма всеки път комисията, която проверява тестовете не променя нещата. Щом са те хванали, значи си скъсан на теста и първо трябва да се подготвиш, преди да те тестват пак.

Само, не знам как става подготовката. Има едни подготвителни заведения, подчинени на съдебната власт, ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X