Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчвана - вместо ограничена скорост ! Доживях.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчвана - вместо ограничена скорост ! Доживях.

Винаги ми е било интересно, как точно се определя ограничението на скоростта на дадено място? Понякога имам чувството, че пускат за тест-пилот 80 годишен дядо с глаукома, който кара Жигулка с оригиналните 30 годишни гуми, без амортисьори и с работеща спирачка само на задно дясно колело.

За препоръчителната скорост и евентуалното "опасно каране", един реален случай: Завой, ограничение 60, препоръчителна 30. Автомобил А взима завоя с около 65, автомобил Б, движещ се на 10-15 метра след него се качва на мантинелата. Оправданието на водача на автомобил Б: "Ама тоя отпред ме подведе!". Реакцията на водача на автомобил А: "Е, да не ти карам аз колата??". Аз лично си мисля, че водача на автомобил а е прав. Но никак няма да ми хареса, ако на полицаите им хрумне да поемат примера на американските си колеги, за който спомена Бенцбос...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не могат да те санкционират за превишаване на "препоръчителна скорост",поне засега.
      Животът е толкова прекрасен!JEEP Grand Cherokee 5,2

Коментар

Първоначално публикуван от Дидка Преглед на мнение
        Не могат да те санкционират за превишаване на "препоръчителна скорост",поне засега.
        Да се надяваме, че и занапред ще е така. Иначе нямам нищо против препоръчителните знаци, много са полезни даже.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X