Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Другите участници в движението

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Другите участници в движението

    Здравейте, момчета,

    Тук доста от Вас пускат теми за идиотите (всеки ги назовава различно, но се сещате за кои пиша) по пътищата. За тези, които карат опасно, убиват и т.н. От прима виста искам да Ви пусна този цитат от форума за майки.

    "Не че съм много изненадана от това,което ми се случи-ама още съм раздразнена и да си излея възмущението тука
    Преди малко се прибирам от пазар. Водя и децата с мен(настинали са и сме си в къщи)Та картинката е следната водя с всяка ръка по едно дете и някак успявам да закрепя на пръстчетата си и следният багаж: памперси"Jumbo pack",едно кило банани,едно кило мандарини,хляб,млека вестници,прах за пране,веро,сапунчета,2 литра кока-кола,козунак и некви дреболии разпределени в 4-5 найлонови торбички.Вече съм едва жива-не стига че багажа ми тежи ами и хлапетата не искат да вървят ако не държат поне един пръст от ръката ми(то не че имаше повече свободни),освен това се влачим бавно,защото на и без това тесния ни тротоар са паркирани денонощно коли а улицата я пресичам само след като се уверя ,че няма коли и в двата и края-някой явно е пуснал слуха,че е магистрала и всички карат незнайно защо доста бързичко по-тясното и зле павирано платно.Почти бяхме стигнали до входа,когато се наложи да мина покрая някакъв джип,който заемаше повече от половината тротоар-реших да пусна едното дете пред мен,другото зад мен и така като на хорце да минем и тримата(защото както казах не искат да ми пускат ръцете).Тъкмо тръгваме да се промъкваме между блока и колата и се появява един около 45 годишен приличен на вид мъж,който се втурва като бик разбута ни,скъса ми едната торбичка и ме принуди да се залепя с децата за мръсната и прашна кола И на моята реплика -внимавайте,какво правите - нахалника вика: е не виждаш ли ,че бързам-къде се буташ като се влачите като охлюви и си замина някак си имаше късмет,че бях с децата,с багажериите и с разпилените мандарини в краката ми-иначе сигурно въпреки скромните ми 46 кила щях да го шамаросам
    Какво са тия хора и накъде отиваме щом толкова бързаме,че отнасяме майка с два пумпала без даже да ни стане неудобно
    Абсолютни боклуци сме в масовата си част и съм сигурна,че на всяка от вас и се е случвала някаква подобна простотия-нямам думи просто!!!"
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

  • #2
    И още нещо

    Докато още ми е накипяло ето и друг цитат:

    "А моето хлапе, веднъж се спъна и заби нос в една спряла кола. Аз докато гледам къде се е одрала, от колата излиза шофьора и ми се разкрещява "Какво правите БЕ ще ми издерете колата"
    Аз с леден тон му викам "Благодаря, но нямам нужда от помощ, детето леко се удари !"
    Оня побесня. Оставих го да си крещи след мен! "
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

    Коментар


    • #3
      пробвай да караш детска количка из центъра поне 1-2 часа и сам ще почнеш да пишеш такива теми...

      миналата пролет, само жена ми спаси от побой две дрисли с пежо 405 в Борисовта градина покрай тенискортовете откъм Изток /забравих ими името/... въпросната к... си правеше маневри по алеята и ние имахме нещастието да сме й на пътя с количката...

      Явно е много елитно да влезеш в средата на парка "на тенис" с колата си... Поне да махнат знаците забранено за МПС, като не следят за нарушители!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

      Коментар


      • #4
        Първоначално публикуван от LJ73
        пробвай да караш детска количка из центъра поне 1-2 часа и сам ще почнеш да пишеш такива теми...

        миналата пролет, само жена ми спаси от побой две дрисли с пежо 405 в Борисовта градина покрай тенискортовете откъм Изток /забравих ими името/... въпросната к... си правеше маневри по алеята и ние имахме нещастието да сме й на пътя с количката...

        Явно е много елитно да влезеш в средата на парка "на тенис" с колата си... Поне да махнат знаците забранено за МПС, като не следят за нарушители!
        Ахаха.Това е изцяло голямо нещастие.Аз лично мисля че софия е пълна с тъпанари с какви ли не коли.Друг много често срещан проблем който съм виждал е когато пресичаш някоя улица и някой с кола те изчаква да минеш за да тръгне.И ако се забавиш малко той тръгва леко и те бутва (ако имаш добри реакций няма) ама много често съм виждал как хората се развикват а тия от колата им казват еми по бързо де.

        Но сега какво сички почнахме да плюеме по шофиорите.Ако става на дума съм виждал и безрасъдни майки който оставят децата си да правят каквото искат и от там идват и редица нещастия.Такаче вината не винаги е от страната на шофиора.То така излиза че трябва да се забранят колите.
        От планините и горите ни гонят.Сега и от градовете ни гонят.
        С винетките и от магистралите ни гонят та каде ще се кара?
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

        Коментар


        • #5
          Уважаеми господин Дейвъл (съжалявам ама ме мързи да сменям клавиатурата-от мързел не се умира, но се страда )
          Това ми звучи доста ОФФ темата, защото никой не гони когото и да е откъдето и да е. Коментираме недобросъвестните шофьори, а не всички шофьори.
          Ако искаш да отвориш тема за недобросъвестните майки, е напълно в реда на нещата да отвориш такава - и там няма да обсъждаме всички майки, а само недобросъвестните.
          Честно казано, ако вярваме на приказката за яйцето и камъка и кой ще се счупи, не ми се вярва някой да е изгонил шофьорите, откъдето и да е, особено пък пешеходци. Дори и да има изгонени отнякъде шофьори; шофьори, на които е ограничено някое право-то повечето въобще нямат такива проблеми и не бих тръгнал да защитавам "онеправданите" шофьори, защото за съжаление пострадалите са повече от другата страна.
          Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

          Коментар


          • #6
            гонене...

            поне от Витошка ако се изгонят /колите, не пешеходците /, градът ще придобие малко по-човешки вид... Като се замисля, май няма друг град без пешеходна зона... Уж я бяха затворили, ама им излезе слаб ангела... Дори и Графа при пл. Славейков е задръстен с коли /много от тях с фалшиви "купени" пропуски/...

            А иначе, мен най-много ме дразнят разни заплеснати пешеходци, дето като им дадеш предимство те гледат с такова недоверие, все едно ги чакаш да стъпят на асфалта та да ги сгазиш! "гърмяни зайци" - ако може да спре, никой няма да ги блъсне... ама от това криворазбрано пазене страдат самите те, щото шофьорите са самоуверени и разчитат, че пешеходеца няма да си потърси предимството... даже им свират с клаксона да "бегат"
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

            Коментар


            • #7
              Понякога тарикатите си го получават ...

              Коментар


              • #8
                Ураааааааа..... Умирам от кеф като вида нещо от сорта. Идиотите, както се изразихте по-горе трябва да знаят че всичко си има граници. Никой с нищо не е повече от другия. Дори ония дупенца с държавните коли с нищо не са повече от останалите участници в движението, било то и пешеходци. Казвал съм го преди и пак ще го кажа, всичко идва от възпитанието на човек. Ако е добре възпитан няма да се правят такива глупости, каквито описваме постоянно. Това важи не само за движението по пътищата а и за всяко едно друго отношение.
                Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

                Коментар


                • #9
                  Ми така си е, всичко е до културата. От двете страни има идиоти, но пешеходците са по-беззащитни. Някой от шофьорите са самоуверени защото са скрити зад тенекии, за разлика от пешеходците. Имам колега заклет пешеходец който ми разви теорията, че най-безопасно е той да пресича когато му е червен светофара, защото поне е 100% сигурен че трябва да се пази
                  LZ1JJJ

                  Коментар

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X