Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имаш пари - имаш книжка, нямаш пари - нямаш книжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имаш пари - имаш книжка, нямаш пари - нямаш книжка

http://www.dnes.bg/index/2010/11/12/...rygvash.103655

За пореден път се уверявам, че тия закони в тая държава се пишат само за "богопомазаните", останалите ги ядат кучетата.

Без коментар.

Отваряйте очите на четири за такива самоубиици.

От: Имаш пари - имаш книжка, нямаш пари - нямаш книжка

Toва сега го даваха по новините, хубавото е поне, че я вземат на 3-тото нарушение, поне я вземат, че ако не я и вземаха, ужас и подобие
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Караш си със 101 км/ч по извънградско, изведнъж от храстите изскача катаджия с палка, и ти съобщава, че тъкмо си пропуснал да видиш добре скрития зад дърветата знак (50). Съответно оставяш без книжка за 3 месеца. Чисто хипотетично.
      Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

А СТИГА, БЕ ! Такова безобразие нема никъде!
        Всъщност, не е трудно да се сети чиляк - днеска като ошмулиме баровеца 10 пъти по 300 лева, умножено по баровците в Родината, бре , ето как Бат-Батман Бойко вързал бюджето. Ми така де! Като се замислиш само колко ''безсмъртни'' и ''нисколетящи'' има в БГ-то ........... . Па то си е коджа далавера.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
          Toва сега го даваха по новините, хубавото е поне, че я вземат на 3-тото нарушение, поне я вземат, че ако не я и вземаха, ужас и подобие
          Той сакатлъка става веднъж с огромни последствия след това.

Трябва ли аз като редови данъкоплатец, всеки път когато седна зад волана да треперя, че некое лапе на некой ДеДеСар ще ме отнесе заради новия закон ?

Коментар

Вече очаквам да узаконят рушветите за катаджиите, стига да вкарват 50% в хазната ... а пък ако се споразумеят за 60-70% за държавата може да се въведат и като такса "спиране". Спират те и... такса... другото допълнително.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Tihomir(imageo) Преглед на мнение
              Караш си със 101 км/ч по извънградско, изведнъж от храстите изскача катаджия с палка, и ти съобщава, че тъкмо си пропуснал да видиш добре скрития зад дърветата знак (50). Съответно оставяш без книжка за 3 месеца. Чисто хипотетично.
              Дори да няма знак (50),при 101 км/ч пак си с превишена скорост.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Бих се радвал да чуя какво предлагате като алтернатива, защото аз лично не разбирам от какво точно сте недоволни. Понеже споменатите горе ДеДеСари и сега не ги лови нищо...
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Поредната глупост с лош привкус и съмнения за недоизказани мотиви. Ами те в по-голямата си част джигитите не са от социално слабите. Ами ако джигита продължавайки да има книжка след първото нарушение, на второто или третото отнесе пак поради превишена скорост вносителя на законопроекта или некой негов роднина (недай си боже) що ще чиним тогаз? Ще кажете малко вероятно да отнесе точно тях. Така е. По-вероятно е да отнесе някой от нас или нашите роднини, ама кой му пука.
                  Какво предлагам ли? Нулев толеранс и един аршин за всички. Защото достатъчно невинни си отидоха мърцина по пътищата.
                  ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                  LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                    Какво предлагам ли? Нулев толеранс и един аршин за всички. Защото достатъчно невинни си отидоха мърцина по пътищата.
                    И какъв точно закон ще осигури това, при сегашния кадрови "потенциал" на Пътна Полиция?

П.П. И досега за много нарушения съществуваше опцията "плащаш бързо, по-малко и без да ти отнемат точки" (фиш или акт?). Това за "легалните" варианти. А иначе, достатъчно чест ми се е случвало някой джигит да ме задминава по десет пъти за 50-60 км - и във всяко село да го подминавам спрян от поредната патрулка, след което, пак да прелети покрай мен със сто и пет-шейсе.
                    Последно редактирано от stargazer; 12-11-10, 20:34. Причина: П.П.

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                      И какъв точно закон ще осигури това, при сегашния кадрови "потенциал" на Пътна Полиция?
                      Ами като няма кой да съблюдава за спазването на законите да вземем да ги отменим нацяло?
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Ами като няма кой да съблюдава за спазването на законите да вземем да ги отменим нацяло?
                        Теб лично, а и повечето дето сме виртуално тук, наказанията ли те спират да правиш (такива) нарушения или по-скоро нещо друго? На мен лично ми е все едно как ще се наказват нарушителите, стига действително да се наказват. А последното не зависи точно от този закон.

Коментар

Абе хубаво си пишем и си плюем пътната стража, вероятно - с право.
                          Обаче аз имам предвид както тако, така и вако..

Тук, във форума, има един колега, който е от другата страна на барикадата - не знам дали е само той, или има и други.
                          По обясними причини няма да анонсирам име и ник...

И дори не се познаваме с него наживо..

Ама за него съм готов да се подпиша с двете си ръце ( стара приказка е това, де) , че той е изключението - дали което потвърждава правилото, или изключението, което дава надежда към по-доброто..

Хайде, и една сламка - от Митсубиши- групата е.

С цялото ми уважение към него!!!

ЧОВЕК Е!!!!

Коментар

На мен обаче не ми е все едно как ще се наказват нарушителите. Защото едно и също наказание за различните нарушители има различен ефект. Е как с някакви си 300 лева глоба ще очаквам, че джигита с кола за 300 000 лева ще се вразуми? Освен необратимостта на наказанието е важен и ефекта, който би се постигнал от налагането му. А не само да отчитаме брой наложени наказания и с колко се е напълнил фиска.
                            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                            LZ1YBB

Коментар

Незнам от къде да подхвана, но ще се пробвам.Защо се правите на Света вода ненапита?Няма шофьор, който да не е нарушавал знак за ограничение, макар и неволно.Медиите ви го подадоха така и вие се вързахте.Книжка кола не кара бе хора, ако сте толкова примерни шофьори защо масово си инсталирате POI на ГПС-то с камерите?Я всеки включил се в темата да се сети колко пъти сме коментирали, къде и на какво основание са поставени идиотските ограничения, за тези които пътуват Поморие-Бургас-Поморие да кажат ограничението 60 нормално ли е за там, аз там карам с 80-90 и имам 7 "покани"до собствинника на колата който е 80 годишен старец....да не говорим за ограниченията от по 20км/ч, е аз на полу-съединител ли да карам, но медиите ви го подадоха за едни 200 км/ч в СфЦентър където и при най добри условия трудно вдигате 80 и вие подехте...ЧУДО голямо че увеличиха минималните наказания с до 20% а тези които нарушават в пъти с до 300%.
                              И спокойно, тези които не могат да си платят 1050лв. обикновенно нямат и подходящите коли да вдигнат подходящата скорост, и не е така както го поставиха "който има кара, който няма не кара", нали не искате да кажете че една лада която вдига макс 170 и става неуправляема е равноправна с голф, опел, ситроен и дозина подобни от същия клас.
                              Мишо, я кажи как е във Франция, не е ли така?
                              Последно редактирано от Ico_Ns; 12-11-10, 22:04. Причина: правопис
                              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X