Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобилна аптечка DIN 13164, 2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В Бриколаж продават 2 вида аптечки DIN 13164 - 2022, червена, 9,99 Е (за Бг ?!? ) и черна, 7,99Е (за Гр. )
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
    В Бриколаж продават 2 вида аптечки DIN 13164 - 2022, червена, 9,99 Е (за Бг ?!? ) и черна, 7,99Е (за Гр. )
    Жената вчера ми я донесе от Германия, за първи път виждам нещо да струва еднакви пари и тук и там:

Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Из суратя:

Даниела Кирилова

4 ч ·
      Мили приятели, ето ви и най-новия списък със закони и санкции при шофиране в Гърция.
      Събрала съм всичко в едно за да си го запазите и да си го четете често, а не да се чудите за какво каква беше санкцията. Та:
      • Ако си българин и караш без да нарушиш нито едно правило цял ден – спират те за проверка, защото има нещо подозрително.
      • Ако ти е отворен прозорецът, докато шофираш – 500€ глоба и 60 дни без книжка.
      • Ако дъвчеш дъвка, докато шофираш – 500€, отнемане на книжката и сваляне на номерата. Идеята е, че като дъвчеш присвиваш очите, мърдаш бузи и ти пречи да виждаш добре, скърцат зъби и няма да чуеш клаксон, ако има проблем или някоя сирена от линейка или пожарна.А ако случайно откъртиш зъб или пломба и падне в краката до педалите… докато я търсиш си предпоставка за ПТП и потенциален убиец!
      • Особено жестока е глобата, ако пръдн€ш, докато шофираш, защото ще обгазиш всички спътници в колата си. Тогава вече ще те съдят за непредумишлено убийство и ще конфискуват автомобила!Отделно, че газовата атака разсейва останалите участници в движението.
      • Ако кихнеш зад волана – опит за шофиране със затворени очи и 500€.
      • Ако си чоплиш носа – едната ръка не е на волана, а другата е на археологически разкопки. 500€
      • Ако ти влезе муха в устата и я изплюеш през прозореца – глоба за замърсяване на околната среда и опит за биологична атака. Директно в пандиза за 20 години!
      • Ако те спрат и чуят в колата да звучи “Македонско девойче” или “Биляна платно белеше” – така ще те обелят финансово, че ще се чудиш дали си ходил на море или си си купил апартамент на Халкидики!
      • Ако се почешеш по з@дника на светофар – 1000€ глоба и 3 месеца без книжка. Щом имаш време да се чешеш, значи не си достатъчно концентриран върху движението.
      • Ако се задавиш със слюнка и кашляш повече от 3 секунди – приема се за агресивно шофиране.500€ и 30 дни без книжка.
      • Ако кажеш “Айде бе, къде си тръгнал?” на друг шофьор – глоба за психологически тормоз над участник в движението. 350€
      • Ако си оправиш сутиена на светофара – 700€ и без книжка. Очевидно си извършвала сложни технически маневри.
      • Ако плюйнеш семка през прозореца – конфискация на колата и 3 години общественополезен труд в слънчогледова нива.
      • Ако се скараш с мъжа си по телефона – 1000€. Ако си права – 500€. Ако той е прав – случаят се предава на учените за изследване.
      • Ако видиш българска регистрация и кажеш “Ей го тоя.... къде тръгна бе?” – глоба за предварително пътно хулиганство.
      • Ако се огледаш в огледалцето дали ти е размазана спиралата – 800€. Ако си се харесала – 1200€.
      •••А ако оживееш цял ден по гръцките пътища без да нарушиш нещо, вечерта ти връчват грамота, медал и купон за сувлаки.
      Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

• MFr
        MFr коментира
        Редактиране на коментар
        А без аптечка направо в затвора за 10 г. без обжалване.
        Газ към лайноморието

• trapper
        trapper коментира
        Редактиране на коментар
        Много Остро-Умно. Рукоплесканье (дълго не стихващи овации)!

Гагич, форумът не е копие (мирър) на лицевотефтера и няма причина да става такова.
      Лицевотефтера е публично достъпен, и който се интересува какво пишат лицевотефтеристите, може да го направи самостоятелно, без чужда помощ.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Гагич, форумът не е копие (мирър) на лицевотефтера и няма причина да става такова.
        Лицевотефтера е публично достъпен, и който се интересува какво пишат лицевотефтеристите, може да го направи самостоятелно, без чужда помощ.
        Ако нездрави сили като теб имат достъп до "лицевотефтера", повечето здравоморални хетеросексуални участници в тоз ФорумЪт нямат такъв достъп и никога не биха паднали тъй ниско да се регистрират там!

Коментар

Вероятно е така, вероятно има причина да е така, и е редно изборът им (ни) да не изпозлват лицевотефтер да бъде уважено, и форумът да не се превръща в негово копие.
          Ама Бай Ти Умньо бил казал нещо много проникновено в лицевотефтера. Браво! Чудесно! Да си стои там!

И коментаторите...

Коментар

Вероятно е така, вероятно има причина да е така, и е редно изборът им (ни) да не изпозлват лицевотефтер да бъде уважено, и форумът да не се превръща в негово копие.
            Ама Бай Ти Умньо бил казал нещо много проникновено в лицевотефтера. Браво! Чудесно! Да си стои там!
            Суратят е "медия". Също както любимите ти ПИК, Блиц, Поглед.инфо и т.н.Що да не бъде равноправно цитиран тук? Тях може, Суратя - не, така ли?

Коментар

Не, лицевотефтерът не е медия. Вероятно се досещаш какви са разликите? Ако не ==> Гуги, сърч и т.н. Той ще ти разкаже.

Останалите глупости които си написал остават без внимание. Не разбра ли, че тия евтини и елементарни тролски номера не работят навяскъде?

И коментаторите...

Коментар

Пак в тефтера, една кака се оплака, че и взели книжката за месец, щото приятелката и, на задната седалка била без колан. Това си е съвсем вярно. Даже в автобус, прибират книжката на шофьора за пътник без колан.
                Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• trapper
                  trapper коментира
                  Редактиране на коментар
                  И къде т'ва, Точно? Не, че не вервам, ами да не ходя там.

Не, лицевотефтерът не е медия. Вероятно се досещаш какви са разликите? Ако не ==> Гуги, сърч и т.н. Той ще ти разкаже.
                Цитирането на "Другаря Тодор Живков, Събрани съчинения, том еди-кой-си, страница 345" или на несъществуващи съветски академици, не върши работа с Гугъл
                Я какво излиза на първо място тамА:

Фейсбук е най-често използваната социална МЕДИЯ

Коментар

Това,че някой някъде е написал някаква тъпня я прави факт!?🤔 То и ти тук ръсиш по 54647383 простотии на ден,но нито теб нито писАнията ти някой взема на сериозно. Нито това,че ти си писал нещо го прави факт.💡
                  Та какъв беше смисъла на поста?
                  Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                    Bogoljub Gagic коментира
                    Редактиране на коментар
                    Всичко написано в интернет и изречено по телевизиите е истина! ©

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Цитирането на "Другаря Тодор Живков, Събрани съчинения, том еди-кой-си, страница 345" или на несъществуващи съветски академици, не върши работа с Гугъл...
                  Сигурен съм, че ако те помоля за цитат кога и къде съм се позовавал на споменатите от теб източници, ще се скриеш под леглото и ще настане неловко мълчание...
                  Разбира се може и да греша, и да ме опровергаеш публикувайки цитати?

И да намекна, ако "не видиш" горното или "забравиш" да публикуваш цитатите, това също ще е доста недвусмислено.
                  Гагич, ти си!?!

И коментаторите...

Коментар

Сигурен съм, че ако те помоля за цитат кога и къде съм се позовавал на споменатите от теб източници, ще се скриеш под леглото и ще настане неловко мълчание...
                    Разбира се може и да греша, и да ме опровергаеш публикувайки цитати?

И да намекна, ако "не видиш" горното или "забравиш" да публикуваш цитатите, това също ще е доста недвусмислено.
                    Гагич, ти си!?!
                    С детскоградинския ти whataboutism нема да стане работата, ша знайш. Я дай цитат къде пък аз съм казал, че ти си се позовавал и т.н.?
                    Просто стилът ти е същият като едновремешните позовавания от разни подобни на тебе софисти на източници, за които са сигурни, че никой няма да седне да проверява.

"лицевотефтерът не е медия. Вероятно се досещаш какви са разликите? Ако не ==> Гуги, сърч и т.н. Той ще ти разкаже" Еми, аз пък попитах. И какво се оказа? Суратят - медия, та дрънка. "Най-популярната социална МЕДИЯ".

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

С детскоградинския ти whataboutism нема да стане работата, ша знайш. Я дай цитат къде пък аз съм казал, че ти си се позовавал и т.н.?
                      Просто стилът ти е същият като едновремешните позовавания от разни подобни на тебе софисти на източници, за които са сигурни, че никой няма да седне да проверява.

"лицевотефтерът не е медия. Вероятно се досещаш какви са разликите? Ако не ==> Гуги, сърч и т.н. Той ще ти разкаже" Еми, аз пък попитах. И какво се оказа? Суратят - медия, та дрънка. "Най-популярната социална МЕДИЯ".
                      Знаеш че пишеш глупостакис на търкалякис?
                      В контекста на медиите - можеш ли да откриеш разликите межди лицевотефтера и например баналния дир.бг?
                      Ама под лицевотефтера имам предвид не новинарската им част, ако имат такава, а източнците които цитираш непрекъснато - писанията на Бай Ти Умньо.

Ако не успееш - беж при Гуги. Той ще ти разясни.

И коментаторите...

Коментар

Спамърове.
                        Кажете като види човек аптечка в магазина, какво трябва да гледа и къде изобщо го пише тоя Дин или каквото е там?
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                        X