Обява

Свий
Няма добавени обяви.

European Restart a Heart Day 2017

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • European Restart a Heart Day 2017

    Европейският ден на рестартирането на сърцето е инициатива на Европейския съвет по ресусцитация с подкрепата на Европейския парламент и се провежда на 16 октомври всяка година. Целта на инициативата е да се популяризират уменията за сърдечен масаж и изкуствено дишане и автоматична външна дефибрилация, както и да се обучават повече хора в училищата и на обществени места. Тази година мото на кампанията е "Обществото спасява животи".

    Във връзка с това, на 15ти октомври, неделя, в София Ринг Мол ще организираме безплатни обучения по КПР и работа с автоматичен външен дефибрилатор за посетителите, които ще имат възможност да упражнят животоспасяващите умения със съвременни манекени и тренажори за първа помощ. А заедно с децата, преминали Детската програма за обучение по първа помощ на FirstAidbg.com ще покажем, че уменията за първа помощ са прости и могат да бъдат изпълнени от всеки.

    Ще се радваме, ако се включите в популяризиране на събитието, с цел да достигнем до повече хора, които да се обучат.

    Ако събитието представлява интерес за вас, повече информация можете да намерите в страницата ни във фейсбук: https://web.facebook.com/events/141092706505766
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X