В такъв момент помага само roll cage, за ляв и газ не знам като гледам как подскача цялата кола докато беше на пътя, представям си я в черното с финал пак по таван.
За такива работи се мисли преди да станат..., В случая машината трябва да е осигурена от горната страна с въже и осигуровката да се мести... Много по-бавно но пък сигурно
За такива работи се мисли преди да станат..., В случая машината трябва да е осигурена от горната страна с въже и осигуровката да се мести... Много по-бавно но пък сигурно
За мисленето преди - така е, дума да няма.
За осигуровката обаче, съмнявам се там някой да е помислял за осигуровка.
Това там май си е просто път с поредното терсене място.
По принцип спасяваща ситуация при страничен наклон се прави по посока на наклона и на здраво леко по посоката. В този случай няма място за това. Венци е прав, че трябва да се мисли предварително т.е. при такъв път би трябвало да се кара по нагоре на наклона.
Видах и това:
Определено нито джипа е подсилен, нито е направено нещо от сорта на изпускане на гуми и тнт.. Ако това е просто път и често се минават по него джипове или изобщо хора.. то значи някой лица не са си свършили работата, би трябвало да има нещо за да бъде укрепено съответното място.
[I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]
По принцип спасяваща ситуация при страничен наклон се прави по посока на наклона и на здраво леко по посоката. В този случай няма място за това. Венци е прав, че трябва да се мисли предварително т.е. при такъв път би трябвало да се кара по нагоре на наклона.
Видах и това:
Видах и това:
Видяхте ли сега, защо толкова време говоря за смесени отбори с руснаците. Джиповете и маршрутите - от приемащата страна.
Сега, тоя нямаше късмет, и пътя се разпадна под колелата му. Но ако беше по - планински, и не блатен, можеше да има и повече шансове.
От кабардино-балкарския не се разбира нито дума. Но интонацията на речта е съвсем като българската, и музиката много прилича. И планините са същите.
Лоша работа.Веднъж ми се случва нещо подобно добре че наклона беше голям но по-къс.Джипа тръгна да пропада и ако бях завил на дясно щях да се обърна.Колкото и глупаво да звучи аз завих на ляво и на първа бавна като шейна право с предницата напред.Резултата беше само един счупен халоген и предната броня на Гегата се огъна там където е захваната за шасито отдясно с 5см. при удара в отсрещния бряг .
Коментар