Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как бихте постъпили при нападение?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как бихте постъпили при нападение?

С темповете на въстановяване в БГ може да се наложи на всички

Коментар

Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
      Например сте на работното си място и започне бомбардировка над града ви.Унищожени са всякакви комуникации.
      Каква е стратегията ви за оцеляване и опазване на близките ви ?
      Веднага спирам да си представям
      П.П. А как би постъпил ако ни нападнат извънземните с летящите паници

Коментар

Момчета ето едно мнение и от практиката
        Бомбардировка напрактика е исключено да стане но земетресение или терористичен акт си е направо живата реалност,второто нени е застигнало още защото ни виждат как се избиваме взаймно.
        Та да се върнем на въпроса значи и при двете забравяме за кумуникациии инфраструктора транспорта е блокиран и неможе да се мръдне дори и наще авариини автомобили няма да стигнат далеч от гаража на службата.
        Зато ва може само да се молим да не се случва .
        Но мога да дам пример къде може да сте полезни момчета , например при виевични бури и навявания няма служба която е подготвена да отреагира в такава ситоация затова може да се помисли в тази насока.Когато има откъснати села и трябва да им се достави помощ и храни .Тук е ваща сила подготвени машини и работа с GPS

Коментар

то гпс хубаво и машините - още по хубаво
          проблема е че като навее - няма минаване и вериги си трябват
          Колю Бесния ходи с МТЛБ на Шипка да вади родилката
          BMW X6

Коментар

Нападение наистина е много малко вероятно но земетресение си е напълно възможно.
            А при последното -ако съм в нас и блока още не е паднал, се изнасям с близките си по най-бързия възможен начин извън града -близо до околовръстното съм и не е никак трудно,въпреки че в такава ситуация и тези няколкостотин метра до там ще са почти невъзможни за преминаване,предполагам. Ако съм на бачкане,става страшно-на 5 километра от нас работя а в София това си е все едно съм на 50. То друго не остана освен да се придвижа по най-бързия възможен начин до нас, да взема децата и продължението е първата част.
            Дано Господ е Българин ,защото е наистина страшно.

"...Аз лично бих заключил и двете врати на апартамента, спирам електричеството и водата и отивам на вилата.Тя е на високо в планината и съседите ми живеят далече от нас така че това е най - добрия вариант."- Колега,щом мислиш че ще имаш време за такава "церемония" -евала ти правя.
            Aut inveniam viam, aut faciam.

Коментар

При трус недай си боже по сериозен ти неможеш да избираш посоката на кде да тръгнеш.Просто тълпата те носи .пък ако закъсаш някаде там си оставаш ефекта на стадото . През 98 когато беще голамото земетресение в турция ме испратиха в Измит и там при вторичен трус бях понесен от тълпата заедно със 120кг агрегат за подаване на ток на близо 50метра

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
                то гпс хубаво и машините - още по хубаво
                проблема е че като навее - няма минаване и вериги си трябват
                Колю Бесния ходи с МТЛБ на Шипка да вади родилката
                Колега то не е казано че трябва да се мине точно през навятото, а то не навява насякаде
                Пък този форум го четът и хора с моторни шейни например. А и много по лесно е когато се знае откъде може да се мине,а не големи карти носеха и за пътя питаха

Коментар

да така е
                  японците пускат една въже
                  100 метра и хората се хващат на него и вървят
                  ЗАЕДНО
                  избягват паниката и се проявява стадният ефект
                  ползват го по предназначение
                  BMW X6

Коментар

В градове като Софето и Варна жертвите от паниката при недай си боже някое събитие ще са доста повече от затрупаните и премазани/удавени хора. Ами при най-малката тревога Варна ще е блокирана с коли - 1 месец после не може се отблокира... Каквато и машина да имаш - ако си в града ти е безполезна.... Затова трябва да се живее извън гетото....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                      В градове като Софето и Варна жертвите от паниката при недай си боже някое събитие ще са доста повече от затрупаните и премазани/удавени хора. Ами при най-малката тревога Варна ще е блокирана с коли - 1 месец после не може се отблокира... Каквато и машина да имаш - ако си в града ти е безполезна.... Затова трябва да се живее извън гетото....
                      Аз съм на околовръстното почти и мога да хвана гората по всяко време каквото и задръстване и паника да имаДа му мисли който е в центъра.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                        Аз съм на околовръстното почти и мога да хвана гората по всяко време каквото и задръстване и паника да имаДа му мисли който е в центъра.
                        Ще те питам след година две като застроят и зад околовръстното както са я подкарали

Коментар

Първоначално публикуван от LZ5BF Преглед на мнение
                          Ще те питам след година две като застроят и зад околовръстното както са я подкарали
                          Хващам гората веднага ако се случи таз работа
                          Ама като гледам не са се засилили да го застрояват бързо

Коментар

Ако става въпрос за Варна може но тук в София са го подпукали

Коментар

Първоначално публикуван от LZ5BF Преглед на мнение
                              Ако става въпрос за Варна може но тук в София са го подпукали
                              За Варна става дума

Коментар

аз пък живея на попатъй че ако не е в 4.00-5.00 през нощем само стоим под арката в стаята и стискаме очи и зъби...тъй че залагаме на оптимално отсъстване от града,което е доста по полезно предимно от други гледни точки/освен финансова/
                                Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X