От: Колко сме готови да оцелеем според National Geographic
8-12 месеца ми даде системата на Нешънъл,но знае ли човек ,те са доста глезени,може и повече!Руснаците при природен глобален катаклизъм препоръчват Руски пакет за оцеляване няма галони ,няма оръжие ,храна и джипки-2 бутилки водка и 2 метра въже
!
8-12 месеца ми даде системата на Нешънъл,но знае ли човек ,те са доста глезени,може и повече!Руснаците при природен глобален катаклизъм препоръчват Руски пакет за оцеляване няма галони ,няма оръжие ,храна и джипки-2 бутилки водка и 2 метра въже
/
и бъги. Очевидно обаче техните експерти доста високо оценяват притежаването на огнестрелни. Не че не съм съгласен, но това кой от коя страна на дулото седи много бързо може да се промени , щото има харпуни , арбалети, засади.... За мен например много по-важен е струга в гаража и умението да се ползва. От там нататък .... сами се сещате. Нищо не питат за знания по химия, физика, металознание .... неща много важни при една наистина тежка и дългосрочна криза. Само със земеделие лов и животновъдство не може. На първо време добре , ама по-късно - като се поизчерпят запасите?
Коментар