Нещо към София път ако имаш евентуално от зелените 4 ХL 2 бройки да проводиш ? Фактури и други такива дивотии не ми трябват . Не съм чак такъв патриот че да ми дреме за данъците които отиват в държавата .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Риза за гората- тема за заявки 2
Свий
X
-
-
А, някой да се снима с тия ризи, че нещо не намирам как изглажда.
ПП. Троп, пипнал съм една каса готина бира.
Да ти се пие?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
-
Вальо, подробни снимки има в съседната тема "Риза за гората", нейде около и след 551 пост. Не знам защо не мога да копирам и поставям линкове излизат ми безкрайни щуротии.
https://offroad-bulgaria.com/forum/%...2%D0%B0/page37
Ако дойда, да пробвам бирата, значи или с шофьор, или с чаршафи. По- добре да изчакаме, да почнеш терасата и да дойда на разузнаване.
П.П. Я, то па взе че стана!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Абе, Станьо! Ти си унищожител на дрехи бе, човек. За година и половина да си скъсаш ризите... то си е направо за рекламация тая ралта.
Разхвърлял съм ги по разни ловно- рибарски магазини, но по последна справка 2XL и 4XL има. Все по- кльощави ловци се въдят. Вече рядко идвам до София. Или ми дай данни за фактура за работно облекло, или да се разбираме нещо друго.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар