Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разпродажба на мостри

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    Един технологичен въпрос . Дизайнера на работните дрехи жена ли ви е ?
    Ъм-м-м-м-м-м, трудно може да се говори за дизайн при този тип облекло. Специално при нас, то не е основен сегмент, не се прилагат моментните тенденции, не се правят маркетингови разработки и не се следи удовлетвореността на клиента. По простата причина, че при нас тези дрехи не се произвеждат, за да се продадат, а се продават и тогава се произвеждат. Ползва се една унифицирана кройка и силует, която да обхваща 95% от трудещите се, а в някои случаи се работи директно по кройка на клиента. Всички други елементи- джобчета, ципчета, копчета, ластици, коланчета, капачета, ширитчета, камизолки, дантелки и прочее се разполагат на местата, където си ги поиска тоя, дето плаща. В този смисъл, за дизайнер на твоите дрехи можеш да смяташ кварталния дърводелец бай Киро. Оня, дето е под оная голямата липа, до вулканизатора на Жижо Японеца. Това всичко е с изключение на ризата. За ризата специално, има тема във форума, която си мисля, че е време да поразбутам. Ризата може да се смята на 90% за продукт на тукашната общност, с фриволно добавени от мен 10%.
    За по- конкретни въпроси, препоръки, оплаквания... насреща съм. Куту една отворена книга на клиента съм.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

    Коментар


    • sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Оня ден ги облякох за първи път . Кой да ти погледне че дюкяна е с копчета а не с цип и по някое време останах изненадан щото иличетата много плътни та зор голям беше . Естествено не върви точно там да подходя с ножчето като дрехите са на мен щото ако стане някой сакатлък с инструмента после трудно се обяснявя какво съм искал да направя . Та ми мина през акъла че само жена може да сложи там копчета .
      Последно редактирано от sek.1; 02-06-20, 20:56.

    • Тропчо
      Тропчо коментира
      Редактиране на коментар
      Ти кажи колко аварии имаше като се появи на работа. Мен ако питаш, тоя дюкян не трябва да има, нито копчета, нито цип. Ама, като стана дизайнер, ще го направя.

    • sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Мани майтапа ама вчера изгърмя единя винтов компресор днес едната горелка едвам я вкарах в час пушеше повече от Адмирал Кузнецов . Водопровода в двора потече на няколко места . Та колкото и човек да се старае да не вярва на тези неща има нещо .

  • Трябва да им зашия долу на крачолите по една каишка с велкро . Вчера по някакъв начин успях да настъпя единя крачол като слизах от мотокара и пред алтернативата да се забода по нос на бетона в цеха скочих от мотокара трупешката като израелски командос На колегите им увиснаха ченетата как го направих това ама ако се бях забол по нос със сигурност щяха да си умрат от смях
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

    Коментар


    • Тропчо
      Тропчо коментира
      Редактиране на коментар
      Мисля че ще ти е по- лесно да им спретнеш един подгъв.

    • sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Подгънал съм ги само че крачолите са си широки а на нашите мотокари качването и слизането е обикновено с отработен навик ама се случва понякога и да сбъркаш .

  • Няма драма с копчетата на дюкяна. Поне по нашите ширини те са стандарта. Работни панталони, заваръчни костюми на баща ми всичко е така и всичко е с тесни илици. Преди време гледах едни натовски униформи /па там дизайнерът не е бай Киро, Тропчо ще ме поправи ако греша/ дето ги шият тука на същите линии дето е и работното. Ами якетата имат ципове къде ли не, ама гащите са си с копчета и илиците трябва да се разширяват тук таме. А иначе сега гледам едни служебни панталони летни/зимни - те са си с цип щото така са заявени.

    Коментар


    • Скоро един колега ме пита що нося малка безопасна игла закачена на елечето . Викам му да си затворя дюкяна като се развали ципа
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

      Коментар


      • Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Трябва да им зашия долу на крачолите по една каишка с велкро . Вчера по някакъв начин успях да настъпя единя крачол като слизах от мотокара и пред алтернативата да се забода по нос на бетона в цеха скочих от мотокара трупешката като израелски командос На колегите им увиснаха ченетата как го направих това ама ако се бях забол по нос със сигурност щяха да си умрат от смях
        Утре съм софиянец, та-а-а-а-а-а имаш последен шанс да ми върнеш комплекта с някои белязки, да ти го прошнуровам по теб, да ти туря едни метални катарами на полугащиризона, да ти го мина на едно ензимно пране с фиксатор на боята и да ти го върна до една седмица. После да не кажеш, че съм ти дал парцал, дето само ти боядисва бельото.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

        Коментар


        • sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Добре си ми е . По някаква странна причина спря да пуска а ако ти го дам трябва да работя по гащи . Утре живот и здраве имам бая работа че ме налазиха стари колеги от форума . Някое по голямо яке на Пежо да ти се намира ? Че това ми идва малко тясно и късичко и много ще стърчи Аркуса под него . Мога да взема стария да го погледнеш че той е изпран и виси на шевната машина за поредната кръпка .
          Последно редактирано от sek.1; 23-06-20, 21:15.

        • Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          Имам по- голямо яке, ама днес няма да се връщам пак до офиса. Ще остане за следващия път. Стария комплект да не го хвърли бе, ей? Събирам подобни артефакти за музея на фирмата. Изкупувам старо за ново на остатъчна стойност 10%.

        • sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Как да го хвърля като в него има още толкова много живот ?? Спокойно носят още десетина кръпки а другото лято щях да ги резна за къси работни панталони . Звъни по дълго щото ако съм на мотокара или работя на някоя от машините не го чувам телефона .
          Последно редактирано от sek.1; 23-06-20, 21:27.

      • Ееееее, после ако някой каже, че няма наши и ваши....
        В миналото ще остане, каквито сме били...

        Коментар


        • Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          Станьо е само тестер. Ако се получават при него нещата, мога малко по- смело да ви нашия същите абитуриентски костюми на теб, на Кольо, на Киро, на Дени и т.н. Във втория му костюм съм сложил скрита лимонка и го чакам кога ще изпищи от нея. Ш-ш-ш-ш-шт, да не чуе. Тя е от рода на техническите спецификации, за които ти обяснявах в офиса ми. Уж е същото, ама не баш. Само че, тук става дума за приятел и за една бройка, а тогава си говорихме за едни сериозни тиражи, дето само да сбъркаш броя бодове в сантиметър, гориш с шестцифрена сума.

        • sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Щом при мен издържа толкова години спокойно можеш да ги шиеш за вскякъде . Нащите професии са такива че няма как да се опазиш от мърсотията . Почна ли тия дни ремонт на голямата печатарска машина и тия отлетяха .
          Последно редактирано от sek.1; 27-06-20, 05:52.

      • Никакъв не се обади ??
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

        Коментар


        • Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          Ще се обадя. Малко други зорове имам, ще го нагласим.

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X