Търся да купя 2 бр. батерии тип 18650, 3,7 волта. Вероятно ми трябва и зарядно за тях/ нямам идея дали наличното е живо или не, но това мога да проверя само с батерии/.Ако някой има налични нека пише тук или на л.с.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Батерии тип 18650
Свий
X
-
От: купувам 2 бр. батерии тип 18650 .
Аз имам, но може и сам да си купиш.
Тези батерии се използват масово от вейпърите - /ел. цигари/
И по тази причина има много голям избор, както по капацитет така и по C- токоотдаването.
Има и зареждачки за тях - бе каквото искаш.
Не знам за кво ще ги ползваш и колко ток трябва да ти отдават, имай в предвид че и някои батерии на лаптопите ползват такива елементи....
Ето ти един линк към магазин достатъчно добре зареден, аз лично ползвам него.
Намира се на Одрин много близо да кръстовището със Стамболийски.
А ето и с какво разполагат като избор:
Дано съм ти бил полезен...
Поздрави!VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
-
Зареждачката си знае работата.....
Тез батерии се зареждат само на специализирани зарядни.
Електрониката вътре е само за тези, които се зареждат на стандартните УСБ 5 волта и при пакетите....
И тя следи само зареждане до 4.1 - 4.2 и разреждане до около 3 на клетка.
Щот инак гърмят........
Мога много да говоря за всякакви батерии........
Поздрави!Последно редактирано от samuraj; 03-11-15, 10:20.VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
Коментар
-
Благодаря за отговорите и насоките. Трябват ми за едни фенер който купих преди време, върши ми добра работа но за съжаление батериите и зарядното им умряха.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Сигурно, но пак толкова сигурно е, че трябва да са с пъпка на ,,+" и най- вероятно не е съвсем безопасно. Ще станат.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Ако се разходиш до Илиянци,има всякакви фенери и батерии.Аз си взех оттам преди 2г...две фенерчета за по 20лв,заедно със зарядни. 4200мА/на 3.7в батерии....отделно се продаваха и за 4-5лв,зависи от капацитета.Още работят...сега колко са качествени...времето ще покаже...за тези пари...колкото-толкова.
Коментар
-
Подкрепям.
За фенер щом въпрос става не ти трябват батериите които ти пуснах на линк.
Излишно добри и скъпи са за целта.
А са такива защото от тях се изисква доста ток да пускат без да си променят състоянието 15 -20, а последните дори им дават по 35 ампера токоотдаване.
Имам 2 такива фенера, защитата е вградена в него, батериите които оргинално ползват са улта файер или някви там тъпотии китайски.
Но вършат работа, все пак консумацията там е един диод максимум 5 вата....
Имай в предвид и друго - на илиенци е напълно възможно цял фенер да вземеш барабар с батерията по-евтино от самата батерия.....
Поздрави!VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
Коментар
-
Това колега е лъжа...... грозна при това.Първоначално публикуван от LAZZ Преглед на мнениеАко се разходиш до Илиянци,има всякакви фенери и батерии.Аз си взех оттам преди 2г...две фенерчета за по 20лв,заедно със зарядни. 4200мА/на 3.7в батерии....отделно се продаваха и за 4-5лв,зависи от капацитета.Още работят...сега колко са качествени...времето ще покаже...за тези пари...колкото-толкова.
Пробвал съм доста батерии от тез дето пише над 2500 мач......
Повече от 6-700 не вкарват и респективно не отдават.
Поздрави!VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар