Ако е налична ВалЮ да сподели вчепетуения за кафето, което прави. Гледах я...гледах я ( на живо)....и не ми вдъхна доверие и подминах.
Такааа.
Да не разводняваме.
'начи аз съм ценител ...или келеш, така да се каже.
Ванка, бУзата дето излиза от тия Вайковци на линка си я пий ти.
яАз обичам еспрессо. Истинско.
Примерно такова:
Прави се на такава машина:
Тая е стария модел. В колибката е новия. Доста по-компактен и удобен за кемпер, ама сега ме мързи да го вадя, че откак ми умре инвертора е прибран някъде.
За "вече е наличен" не разбрах кое точно.
Лавацата, дето едва и намирам истински капсули?
Автомата дето седи в гаража и не работи ш'тот нема толко потребление
или машината дето я взех от Дани за да си правя кафе по мой вкус, каквото ми е кеф и как си искам.
Лошко, не ти ли направи впИчатление, че аз я взех тая машина със 100 кинти по-скъпо от другите които продава Дани. Не съм се пре@бал, вервай ми.
Имам още няколко автомата за кафе... грешно купени... бе хубави са за показване ама не дават кафе за пиене.
Та, те така.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Лошко, не ти ли направи впИчатление, че аз я взех тая машина със 100 кинти по-скъпо от другите които продава Дани. Не съм се пре@бал, вервай ми.
Имам още няколко автомата за кафе... грешно купени... бе хубави са за показване ама не дават кафе за пиене.
Та, те така.
И на мен това ми е драмата С каквото кафе ми започне деня, така и продължава!
П.П. Подкрепям инвестицията в 220V в ахтунгмобила за да има ХУБАВО кафе ени тайм!
Само дето той освен лабораторията е подредил и билките. Изборът какъв да бъде старта си е наш, уж добра смеска сме забъркали. А се оказва, че деня си зависи от ментето на което сме се хвърлили. Поне при мен е така, даже и когато ментетата бяха преброими.
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар