Аз по нагоре съм писал. Когато става дума за спасителни работи всякакви хора и машини са необходими даже и хора без машини помагат много, тъй че записвай се...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мобилна Спасителна Служба (МСС) - дискусии и въпроси
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Първоначално публикуван от quadraАз например бих се записал с кеф, обаче сами знаете с каква магистрална бегачка разполагам, даже няма да мога да стигна до местата където повечето от търсещите помощ закъсват
А за лебедки и тн да не говорим, аз даже куки за теглене нямам
Така че уви... Преди имах Вранглер, той си беше точно за тая работа, а сега... Виж ако ви трябва стабилна тяга - V8 е насреща
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровАз по нагоре съм писал. Когато става дума за спасителни работи всякакви хора и машини са необходими даже и хора без машини помагат много, тъй че записвай се...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровАз лично смятам че това МСС е много добро хрумване, искам да дам предложение !
Могат ли да се включат и ловци, все пак и ние обикаляме из горите и можем да помогнем при нужда ?
А сега сериозно: МСС е замислена като служба за взаимопомощ и там деленето на ловци, космонавти и т.н. е безсмислено. Проблемът с тази идея е че малко хора се включиха и още не са достатъчни за да заработи идеята. Но пък редовно има някой закъсал който иска помощ... Странно, хем малко хора са готови да се запишат хем много хора я знаят и като стане нужда звънят...
Коментар
-
И аз мога да се включа, но за сега в категорията (**), хора с неподготвени автомобили. Каквото се изисква от организацията съм на линия - стига служебните ми и лични ангажименти да позволяват това.
Вече се възползвах от МСС, време да се помага кой с каквото можеКлуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Записвам се с най-голямо удоволствие. Надявам се до един месец да имам един солиден и добре подготвен джип. Практиката ми показва че не е нужно да има прекалено много " даващи акъл". Нужен е един сработен екип с подготвена кола и желание за помощ. Нужно е да има възможност за връщане на поне част от разходите направени по изваждането на нехайно закъсали ( Беззусловно това не се отнася за бедствия). Подготовката и желанието за помощ са нещо което не подлежи на съмнение и със радост ще очаквам включването ми в групата
.
LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровПървоначално публикуван от quadraА аз още не съм порастнал така ли?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровПървоначално публикуван от quadraА аз още не съм порастнал така ли?
Коментар
-
Според правилата заявих желание за участие в групата.
Отговор кога и как?Опит-не малък но нека други кажат.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар