От: Сливи за смет или нов дефибрилатор за стар акумулатор!
Здравейте, имам един акумулатор с който подприрам разни работи, знам че не приемате пари, НО предлгам да го предам на вторични и тогава да ви изпратя парите с документа за предаване в пункта ?
Така смятам, че ще е спазена идеята, а не давам пари от джоба си... Друг варант няма как да помогна...
Здравейте, имам един акумулатор с който подприрам разни работи, знам че не приемате пари, НО предлгам да го предам на вторични и тогава да ви изпратя парите с документа за предаване в пункта ?
Така смятам, че ще е спазена идеята, а не давам пари от джоба си... Друг варант няма как да помогна...
Когато събирането набра скорост въртях яко километри в събиране, мотаех хора със седмици в опити да оптимизирам времето и маршрутите, отказах на много хора които искаха да помогнат за да запазя концепцията. В същото време, обаче, тук в OFFRoad-bulgaria се видя, че потенциал има и ние ще работим за развитието и и в бъдеще. Има много какво да разказвам и ще го направя тук в тази тема като довършим започнатото. Основната визия си остава непроменена - наясно съм, че акумулаторите струват пари. Нсаясно съм, че срещу акумулатори се дават отстъпки за нови... Също така съм наясно, обаче, че по мазета, тавани и скрити ъгли продължават да се крият хиляди акумулатори, които никой не му се занимава да "осребри". А тези хиляди акумулатори имат стойността на десетки и дори стотици дефибрилатори... които имат стойността на спасени човешки животи. Те са нашата цел.
Коментар