Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс No:6 Геология, планини, скали и строеж на земята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дани съжалявам за засичането, нали нито аз нито Злати сме мач фенове та не сме забелязали съвпадението. Както и да е ние нямаме проблеми да преместим събитието за следващия ден (петък) от същия час 18:30. Моля ако някой има проблеми с това преместване да напише ако ли не остава курса за петък 18:30 ... Тъкмо и Събин ще е доволен
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от VPetrov
      Дани съжалявам за засичането, нали нито аз нито Злати сме мач фенове та не сме забелязали съвпадението. Както и да е ние нямаме проблеми да преместим събитието за следващия ден (петък) от същия час 18:30. Моля ако някой има проблеми с това преместване да напише ако ли не остава курса за петък 18:30 ... Тъкмо и Събин ще е доволен
      Наистина мнооого благодаря, пък аз ще викам на мача и вместо Вас !
      LZ1JJJ

Коментар

петък ще го пропусна.....
        бях се подготвил за 29...

Коментар

Напомням на всички че курса е днес 30.09.2005 от 18:30. Всички лектори на другите курсове е желателно, направо задължително да присъстват
          VPetrov.photography

Коментар

Курса Мина Добре - Браво Злати
            Лично на мен много ми беше интересно, особено за строежа на земята и движението на континентите.
            Ето и малко снимки:
            http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...ad%20Bulgaria/

Коментар

А мене ме разстрои силно. Всичкото това е под носа и под краката ми, а нито го виждам, нито ми говори нещо. Пълна тъпотия(((

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X