Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс No:6 Геология, планини, скали и строеж на земята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Курс No:6 Геология, планини, скали и строеж на земята

Курс Nо:6. Геология и разпознаване на основни скали и минерали, теория за земята и основните и елементи, строеж и елементи на земната кора, планини, долини, пустини и равнини.

Цена: 20 лв. на курсист.
    Продължителност: няколко часа. (Дата и начален час ще бъдат уточнени след като свършат записванията)
    Място на провеждане: София - Лозенец, ул. "Галичица" 37 - зала на фирма "СОЛИКС" ЕООД.
    лектор Злати Златев

Цел на курса е да се придобият основни представи за строежа на земята, структурата на отделните елементи на земната повърхност както и връзката с офроуд придвижване и управление. Ще бъдат представени различните геоложки епохи, ще бъдат демонстрирани образци на скали и минерали. Подробно ще бъде разгледан строежа на земната повърхност на България, отделните геоложки форми време и начин на възникване както и характерните им особености.

Курсът е открит за записвания. Дата на провеждане 30.09.2005 (септември) от 18:30ч.. Място на провеждане улица "Галичица" No 37 - сутерена - учебна зала на "Соликс" ЕООД.
    VPetrov.photography

Записвам се!
    LZ1JJJ

Коментар

И аз бих искал да се запиша!

Яро

Коментар

Венци , пиши ме и мене

Коментар

Съвпада ли по време с курс №2?

Коментар

Не, разбира се. Има хора които желаят да посетят всички курсове така че няма да има съвпадения...
            VPetrov.photography

Коментар

О.К. Смятайте ме и в тази бройка.

Коментар

и аз съм вътре

Коментар

Като компромисна дата която е удобна на всички предлагам 30.09.2005 (септември) от 18:30ч.. Място на провеждане улица "Галичица" No 37 - сутерена - учебна зала на "Соликс" ЕООД.
                  VPetrov.photography

Коментар

Къде се намира таз уличка?

Коментар

Там където е и кръчмата " При кулата "

Коментар

Вижте тук:

http://www.bgmaps.com/services/links...1fb343a80f6cd0
                        VPetrov.photography

Коментар

Напомням на всички че курса ще се проведе тази седмица в четвъртък 29.09.2005 от 18:30ч.

Преди малко разговарях със Злати Златев (лектора) и той ми каза че е приготвил две торби с различни образци скални породи и минерали а презентацията е с много снимки голяма част от които в реална обстановка с офроуд машини
                          VPetrov.photography

Коментар

Браво бе Венци Чудесни теми са това, но нашето село е много далече за съжаление.
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Венци, тогава е мачът на века, ЦСКА ще има велик мач, може ли един ден напред или назад да го изместим . Предполагам, че ще има доста запалянковци
                              LZ1JJJ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X